Jump to content
  • 0

ICQ suck !!!

CyberLOL

Question

Nedávno jsem instaloval ICQ po instalaci otevřel mozzilu a :censored: najednou mám toolbar,Hlavní stránku ICQ a vyhledávání přes ICQ ... Hlavní stránku sem si změnil na tu předešlou, toolbar odinstaloval, vyhledávání změnil a při příštím startu firefoxu je tam zas ICQ vyhledávání (takové to google vyhledávání v pravo nahoře)nevíte někdo jak to změnit :?::?::?:

Recommended Posts

• 0

Dalši důkaz jaká je to shitka. Nainstaluj si něco normalniho (QIP, Miranda). Dej přidat nebo odebrat programy a tam to odinstaluj.

Edit: Asi si tekka nepochopil, on jen říka aby jsi nepouživál oficialni ICQ klient, ale nějaky alternativní (QIP, Miranda). Jinak to pořad použivat ten ICQ protokol (Oscar?), takže funguje jako officialni... mnohy lepe.

• 0
Nepoužívat ICQ, ale normální klient jako Miranda nebo QIP...

Pokud trváš na ICQ, tak odinstaluj a při nový instalaci nezapomeň odškrtnou hlavní stránku, toolbar,....

Nechci ICQ je to totálně na hovno služba ... ale často když něco potřebuju tak jediný kontakt je na ICQ

• 0
Nepoužívat ICQ, ale normální klient jako Miranda nebo QIP...

Pokud trváš na ICQ, tak odinstaluj a při nový instalaci nezapomeň odškrtnou hlavní stgránku, toolbar,....

Určitě je lepší používat jiný programy, ale přijde mi, že icq je dělaný pouze na ten jejich program. Já od začátku používam mirandu a nebyl s tim problém nebo aspoň jsem si toho nevšiml. Tak po roce jsem si všim, že mizí kontakty, nebo nevidim lidi online co online jsou a další věci. Nevim jak další programy, ale miranda má zřejmě problém s ICQ serverama co se týče kontaktů. Psali to i někde na oficiálním fóru a rada byla přidávat a autorizovat kontakty v ICQ softwaru a potom používat mirandu jenom na komunikaci. Teď používam pouze jabber a jsem spokojenej, icq jenom minimálně když to nejde jinak, protože icq má většina lidí a v tom je ten problém...

• 0
Neměl jsi bejt debil a icq neinstalovat.Nebo alespoň při instalaci odškrtnout tyhle krávoviny.Tvoje minus.Odinstaluj to a měl by se odebrat i ten toolbar atd.:roll:

Co na tom bylo offtopic prosimtě?Jen jsem ti chtěl říct,že nemáš bejt magor a při instalaci vždycky nedávat jen next,next,next... :roll:

• 0
Určitě je lepší používat jiný programy, ale přijde mi, že icq je dělaný pouze na ten jejich program. Já od začátku používam mirandu a nebyl s tim problém nebo aspoň jsem si toho nevšiml. Tak po roce jsem si všim, že mizí kontakty, nebo nevidim lidi online co online jsou a další věci. Nevim jak další programy, ale miranda má zřejmě problém s ICQ serverama co se týče kontaktů. Psali to i někde na oficiálním fóru a rada byla přidávat a autorizovat kontakty v ICQ softwaru a potom používat mirandu jenom na komunikaci. Teď používam pouze jabber a jsem spokojenej, icq jenom minimálně když to nejde jinak, protože icq má většina lidí a v tom je ten problém...

Tak pochopitelne, ze ICQ to optimalizuje vse pro sveho klienta.. To take dokazuje pomerne nedavna ,,razie" na vsechny uzivatele alt. klientu, kteri se nemohli pripojit do site. AOL, ktera ICQ provozuje, prichazi o zisky z reklam, diky alt. klientum.

Ja tedy s Mirandou nemam a to pouzivam sakra stary protokol (a starou verzi Mirandy). Pravda, kdyz jsem mel pres 700 kontaktu, tak zacaly byt problemy a nejake, co jsem mel drive autorizovane, se mi ,,odautorizovali" a videl jsem je take offline. Musel jsem je smazat a znovu pridat. Pote, co jsem ale odmazal prebytecne kontakty, tak je vse ok. Ostatne myslim, ze se 700 kontakty by mel problem i ofiko klient - ze to byl hlavne problem serveru, ze na to neni dimenzovan.

• 0

Jedině ten QIP nebo Miranda, jak říkají ostatní, ale pokud by si chtěl vážně dobrý program na kecání s kámošema, tak MSN. Škoda je, že tady v ČR ho moc lidí nepoužívá. Pokud se chceš třeba domluvit s nějakou blízkou partou známých, tak doporučuji to MSN, nikdy to nepadá, je to rychlé, má to podle mě víc možností a je to prostě fajn:).

• 0
Nedávno jsem instaloval ICQ po instalaci otevřel mozzilu a :censored: najednou mám toolbar,Hlavní stránku ICQ a vyhledávání přes ICQ ... Hlavní stránku sem si změnil na tu předešlou, toolbar odinstaloval, vyhledávání změnil a při příštím startu firefoxu je tam zas ICQ vyhledávání (takové to google vyhledávání v pravo nahoře)nevíte někdo jak to změnit :?::?::?:

klikni na správce vyhledávacích modulů a tam si to odeber :?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy