Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nej RPG a anime hry


StefiCZ

Recommended Posts

Cau vsichni muzete mi poradit a napsat vubec nej rpg(myslim pribehove a hratelnostne ne graficky) ktere je na ds?Popripade to ani rpg byt nemusi ale chci si prozit nejakej peknej pribeh :D A jeste nejaky good hry podle anime?Tady mi o zanr ani tak nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tech RPG na DS existuje hodne a jsou dobre i spatne, ale pokud chces prozit nejaky opravdu nezapomenutelny pribeh, tak ti nemuzu doporucit nic jineho nez legendarni Chrono Trigger - skvela grafika, krasna hudba, epicky pribeh, 13 ruznych zakonceni hry, pomerne dlouhy herni cas a slusna replayabilita. Pokud si to jeste nehral, tak tohle patri mezi "zakladni vzdelani". ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne, zadne takove anime neexistuje :) existuje takovy kratky fanouskovsky film, ale to je spis parodie a nedoporucuju se na to divat dokud nedohrajete hru, jinak to nepochopite.

Chrono Trigger je hra puvodne delana pro SNES z roku 1995. Ty animovane sekvence (jako sem daval link) se k tomu pridaly az ve verzi pro playstation 1 v roce 1999, bohuzel tato verze neni prilis dobra - spatne hudebni nastroje, dlouhe loadovaci casy (ja tu verzi mam doma a fakt je to otrava). DS verze pak spojuje to nejlepsi z obou predeslych verzi.

Legendarni bezesporu je, staci si najit na googlu a nebo se podivat jake hodnoceni ziskala a jake stale ziskava http://www.gamefaqs.com/console/snes/home/563538.html

tema o teto hre mame tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=39792

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu