Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Mám tuhle grafiku akorát DDR4 nejlepší , nejlevnější grafika uplně suprová co sem kdy měl pod rukama :)

Doporučuju rozjedu vše na max a na nejvyšší rozlišení ;) ( ale taky zaleží na CPU,RAM,atd..)

Tak mam 2,93 dvoujadro a 2gb ram... doted mi to vse utahlo akorat jsem mel blbou grafiku... :(:( GF 7600GS 256mb :D desna shitka

Odesláno
to je zajímavý , jak všichni na těch levnejch grafikách rozjedou všechno na max , ale ja mam s ati hd 4850 problem hrat crysis warhead na low (což nějak nežeru když crysis jedu na high)...

tak to mas mozna kartu z holesovic(od cinanu:D) ja mam HD4650 a me staci 20-30Fps..a crysis war hraju tak cca 25FPS a to mam vsechno na fanatik(very high krome stinu-stredni.......mas asi spatnou verzi pac crysis warhead by mel bejt min narocnej.....

je pravda ze mam o neco lespi CPU(2.6Ghz)a 4Gb Ram..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu