white Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Ahoj. Mám takový problém. Hledal jsem zde na fóru a nic jsem se nedočtel, možná to ať stáhnu toolklit na dobu 3 měsíců a nebo DukeTime nebo jak, ale taky bez úspěchu. Neví tu tedy někdo jak bych mohl ,,napořád" aktivovat Winy? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Ahoj.Mám takový problém. Hledal jsem zde na fóru a nic jsem se nedočtel, možná to ať stáhnu toolklit na dobu 3 měsíců a nebo DukeTime nebo jak, ale taky bez úspěchu. Neví tu tedy někdo jak bych mohl ,,napořád" aktivovat Winy? :roll: Windows 7 Ultimate OEM DVD-BIE 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 poslal sem ti PM ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.