Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Čaute all, mám problém nějakou dobu už hraju MW2, už mám jednou dohráno a bez problémů, ale když sem si dal obtížnost Veteran, tak se mi stalo už po 2 že nějak v půlce hry se mi hra "resetuje" a musim od začátku jak Kampaň tak SpecOps ... Naskočí tam tabulkla jestli chci přeskočit tu misi s těma rusákama na letišti :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Striker Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Reklamuj MW 2!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duckiller Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 zalohuj si soubory ve složce "Players" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 no a není to tím že to je na veteran? :D že to prostě musíš odchodit celý bez zranění? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.