Tukan Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Potřeboval bych poradit nějaké hry co se daji hrát i za špatných světelných podmínek(ve vlaku) a nebyly to braky :) mám třeba Virtua tennis ale to už znam nazpaměť ///upraveny nazov topicu - THeBaNDiT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ja myslim ze ve spatnych svetelnych podminkach se da hrat skoro vsechno :) . dobej je treba burnout oba dily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ssx on tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ja ve vlaku hraju cokoliv... porid si FW 3.40 OE-A a nastav si nejvyssi podsviceni :-) nebo tip 2: jezdi vlakem v noci... ma to i dalsi vyhody - ze neni takovy teplo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Na slunku de hrát puzzle Quest(akorát se trocha plete žlutá a zelená)... Ale ted hraju NFS Rivals a to je dost dobry ,ale na slunku sem ho nezkousel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukan Odesláno Květen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ja ve vlaku hraju cokoliv... porid si FW 3.40 OE-A a nastav si nejvyssi podsviceni :-)nebo tip 2: jezdi vlakem v noci... ma to i dalsi vyhody - ze neni takovy teplo :-) No FW 3.40 OE-A mam ale ničeho sem si nevšim :( myslíš ty 4 stupně toho tlačítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Potřeboval bych poradit nějaké hry co se daji hrát i za špatných světelných podmínek(ve vlaku) a nebyly to braky :) mám třeba Virtua tennis ale to už znam nazpaměť takze 1, nejakyho rychlika kde neni moc treba videt (luminies, dj max) 2, sry za OT - sedni si tam kde je stin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 moje tipy na hry velmi dobre hratelne vo vlaku su: Taiko No Tatsujin 1&2 (samozrejme so sluchadlami) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 No FW 3.40 OE-A mam ale ničeho sem si nevšim :( myslíš ty 4 stupně toho tlačítka? jj pri 4tym stupni podsviceni musis videt uplne v pohode (pokud teda nesedis na slunicku - coz bych nedoporucoval, protoze bys mel brzo vic dead pixelu nez hvezdicek na nebi...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 moje tipy na hry velmi dobre hratelne vo vlaku su: Taiko No Tatsujin 1&2(samozrejme so sluchadlami) Se sluchadly jedině, ale TnT bych moch hrát všude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 loco roco jasna volba... jinak zrovna burnou mi na slunicku neprijdou zrovna nejidealnejsi... staci mrknuti a uz ses naborenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 [;141543']loco roco jasna volba...jinak zrovna burnou mi na slunicku neprijdou zrovna nejidealnejsi... staci mrknuti a uz ses naborenej ;) LocoRoco je ke konci docela narocne na presnost (navic obsahuje jisty Index sklebeni :D ) Zminovany Puzze Quest = dobra volba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.