THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Řek jsem aby jste to už nechali bejt tak si ani nenadávejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 si myslíš,že mě budeš poroučet? :D no omg,radši si di zapařit na záchod :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Já neporoučim jen by bylo lepší to už neřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Smajda na co si tu hraješ? Děláš na Negta machra přitom se začínáš chovat jak on... :dozey: A kdyby tady byli trochu inteligentní lidi tak do tohodle vymaštěnýho topiku ani nepíšou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 tak proč do toho píšeš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 nespamujte tu furt- konec OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jéééé vy ste hovada xDDDDDDDD :lol::lol: k topiku: Jasně že pařim na záchodě xD A nepřijde mi to nějak divný a kdyby bylo, je mi jedno co si o tom kdo co myslí, pařit si budu kde chci ;) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jéééé vy ste hovada xDDDDDDDD :lol::lol:k topiku: Jasně že pařim na záchodě xD A nepřijde mi to nějak divný a kdyby bylo, je mi jedno co si o tom kdo co myslí, pařit si budu kde chci ;) :D Přééésně ták :) :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 tak proč do toho píšeš ty? Kdyby jste se hádali cez PM,tak pravda,nemá co do toho říct. Ale když se hádáte veřejně v topicu,kde už vám x lidí řeklo ať toho necháte,tak už může říct svůj názor.Hádáte se veřejně a všechny,kteří se k tomu vyjádří,urážíte. Nečekám,že jeden z vás dvou hybridů s tímhle přestane.Jak Negto,tak Smajda,oba dva jste se pořádně ponížili před celým fórem.A pokud máte problém s lidmi,kteří řeknou ať toho necháte,tak jste vážně idioti :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 mmy;755034']Ano' date=' pařím, občas PSP spadne do mísy .. někdy si s ním utřu prdel :dozey:[/quote']:D:wohow::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 chcete pointy? dělejte topici jako já!!! :-D... a jediní dementi jsou ti co píšou vo tom jak je tenhle topic dementní... :-D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 si myslíš,že mě budeš poroučet? :D no omg,radši si di zapařit na záchod :D LOL :-D... Dobře ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 :D díkes,a takovýhle dementní topicy nezakládej,dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 chcete pointy? dělejte topici jako já!!! :-D... a jediní dementi jsou ti co píšou vo tom jak je tenhle topic dementní... :-D... Koukám že jsi pěkně vyčůranej :D nebo spíš vykakanej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Koukám že jsi pěkně vyčůranej :D nebo spíš vykakanej :D ano ano... leta praxe a hodiny paření na hajzlu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tohle tě určitě napadlo tam co ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tohle tě určitě napadlo tam co ? :D tam me napada spousta vecí! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Kdyby jste se hádali cez PM,tak pravda,nemá co do toho říct. Ale když se hádáte veřejně v topicu,kde už vám x lidí řeklo ať toho necháte,tak už může říct svůj názor.Hádáte se veřejně a všechny,kteří se k tomu vyjádří,urážíte.Nečekám,že jeden z vás dvou hybridů s tímhle přestane.Jak Negto,tak Smajda,oba dva jste se pořádně ponížili před celým fórem.A pokud máte problém s lidmi,kteří řeknou ať toho necháte,tak jste vážně idioti :dozey: Je hodně chtít ban ? asi jo ..... :roll: si myslíš,že mě budeš poroučet? :D no omg,radši si di zapařit na záchod :D A ty si tam běž udělat večeři,ty náš terminatore :dozey: Pičo jedna vyjebané negrama táhni do děcáku odkud jsi přišel. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 koukám,že tu máme týpka ze zvláštní školy...co takhle mě to říctdo očí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Negto ser na to on ti zato nestoji akorat zas dostaneš body a ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 koukám,že tu máme týpka ze zvláštní školy...co takhle mě to říctdo očí? Ano seš ........ ale sry,retardům se nemáme posmívat je mi to líto :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Negto...promin ale ses fakt na vrcholu dementnosti... Vsechny furt poucujes a sam se chovas jak vymastena pica :dozey: Nepis sem uz prosimte...nejdriv si zesranej ze uz mas zase bananka a pak tu frajeris. edit: Smajda: ty si jeste 1000000000x horsi... ty nestojis ani za to zacinat psat dalsi vetu o tom jakej si mega dement. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Negto...promin ale ses fakt na vrcholu dementnosti...Vsechny furt poucujes a sam se chovas jak vymastena pica :dozey: Nepis sem uz prosimte...nejdriv si zesranej ze uz mas zase bananka a pak tu frajeris. zesranej a to si vzal kde ? Zesranej seš akorát ty,když si omylem pustíš horor,nepoučuju omyl. Kurva chcu ban nejlépe IP BAN ..... Je to těžké pochopit :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 a co sem provedl :D,že tu říkám o tom mamr*ovi pravdu jo? Moc hezké :-) už nadává i tobě sasáne,negto,copak??mindráky z malýho péra co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 a co sem provedl :D,že tu říkám o tom mamr*ovi pravdu jo? Moc hezké :-) Táhni do děcáku buzno :!: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts