Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 a co sem provedl :D,že tu říkám o tom mamr*ovi pravdu jo? Moc hezké :-)už nadává i tobě sasáne,negto,copak??mindráky z malýho péra co? :D Nejsem ty :D Ale ty nemáš žádného tak není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 já sem narozen 3.4 1985 v trutnově,mám rodiče,které se o mě staraly do 16ti kdy sem šel na školu,dnes bydlím v RD ve Rtyni V Podkrkonoší,z děcáku rozhodně nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 já sem narozen 3.4 1985 v trutnově,mám rodiče,které se o mě staraly do 16ti kdy sem šel na školu,dnes bydlím v RD ve Rtyni V Podkrkonoší,z děcáku rozhodně nejsem... A co mi je do toho pyčo? Jestli ti je 24,tak to musíš být pěkný šulin :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 já sem narozen 3.4 1985 v trutnově,mám rodiče,které se o mě staraly do 16ti kdy sem šel na školu,dnes bydlím v RD ve Rtyni V Podkrkonoší,z děcáku rozhodně nejsem... Kua a koho to zajima :D by me zajimalo kdo zvas bude mit banan prvni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 twl 24 let mu je, bydlí v RD a řeší tady takový píčoviny? Dobrej fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 já si z něj dělám prdel :D,tlemím se tady...negto je prostě dement... :D,na tom se nic nezmění ani po IP banu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak kdo myslíte že vyhraje v Superstar ? :D tady se už muže řešit snad vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 já doufám,že Šmajda,chodúr je namyšlenej buzík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jéééžiš, IP BAN.....říká ti něco dinamická IP nebo soft jako Hide my IP atd...? :dozey: a kdo vyhraje mi je u prdele, tu trapárnu vůbec nesleduju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak tohle co se tady odehrálo vážně nechápu... Proč se tady chováte tak jak se chováte??? Myslím že to co tu řešíte je tak nějak od věci a od pravidel.. Jestli si to potřebujete řešit tak si prosím skákněte na chat a nebo si to řešte přes PM... Díky moc mluvím třeba jen za sebe a nebo možná za všechny kdo takovíhle debaty nemusí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 já si z něj dělám prdel :D,tlemím se tady...negto je prostě dement... :D,na tom se nic nezmění ani po IP banu... Piču o mě víš,neznáš mě tak táhni demente,děláš ze sebe ramba a za compem sedí nějaký 300 kg bůček co neví jestli je kluk nebo holka a kdy se vůbec narodil :roll: Píča prostě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jedinou píču kterou znám je tvoje máma...:-)a neozývej se,děti tu nejsou vítané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jéééžiš, IP BAN.....říká ti něco dinamická IP nebo soft jako Hide my IP atd...? :dozey: Kdyby my šlo o to tak těch účtů můžu mít znova 10,ale ty o tom něco víš teplý numero že? Tak tohle co se tady odehrálo vážně nechápu... Proč se tady chováte tak jak se chováte??? Myslím že to co tu řešíte je tak nějak od věci a od pravidel.. Jestli si to potřebujete řešit tak si prosím skákněte na chat a nebo si to řešte přes PM... Díky moc mluvím třeba jen za sebe a nebo možná za všechny kdo takovíhle debaty nemusí... A nutí tě to někdo číst ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jáááá som hroooch!! :D a vy jste kokoti! :D 2 Negto: né každej ví píču ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak tohle co se tady odehrálo vážně nechápu... Proč se tady chováte tak jak se chováte??? Myslím že to co tu řešíte je tak nějak od věci a od pravidel.. Jestli si to potřebujete řešit tak si prosím skákněte na chat a nebo si to řešte přes PM... Díky moc mluvím třeba jen za sebe a nebo možná za všechny kdo takovíhle debaty nemusí... Má pravdu jděte na chat tam to možná bude i větší sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jedinou píču kterou znám je tvoje máma...:-)a neozývej se,děti tu nejsou vítané Jedinou děfku kterou znám je zase tvoje máma a to proto,že tvůj fotr je impotent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 to je zajímavý,že si fotřík domů každej tejden bere jinou ženskou,a máma asi děfka nebude,když pracuje jako masérka a 99% jejich pacientů sou 60ti letý baby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Kdyby my šlo o to tak těch účtů můžu mít znova 10,ale ty o tom něco víš teplý numero že?A nutí tě to někdo číst ? Ne nenutí to máš pravdu ale chodím se sem v klidu bavit nevím o co ti jde jestli si začal CF tak nenávidět tak to řeš jinak nežli takhle ne? Měl sem tě za pohodovího týpka sem tam se tu stavím ale tohle teď fakt nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 to je zajímavý,že si fotřík domů každej tejden bere jinou ženskou,a máma asi děfka nebude,když pracuje jako masérka a 99% jejich pacientů sou 60ti letý baby... Tak fotřík je děfkař a máma je lezba,to máš blbé ......:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 máma má přitele :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 máma má přitele :-) hlavně mu neříkej,že ho podvádí se 60 letýma babama,špatně by to nesl :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 máma má přitele :-) KOlik je mame kdyz tobe je 24?? 50 ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jenže oni sou rozvedený...a přitel= chlap,ty to možná neřešíš,když ve tvém gayském vztahu seš ty přitel a on přitelkyně,ale moje mamka má přitele,takže chlapa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 KOlik je mame kdyz tobe je 24?? 50 ?!Ne není mamce je 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Vy jste snad domluvený nebo co :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts