Splintex Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 hrajete strilecky na PSPčku???me se zda ze to je asi nejhorsi ovladani ktery de hrat...pac to ovladani je fakt blby(zamerovani hlavne)hral sem treba SOCOM a vubec se mi to nelibilo protoze to bylo divny nooo.....vjimka je treba GTA tam je to jiny...ale ty střilecky sou divn no..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 ..vsechno je o zvyku... ..hral sem SOCOM, BIA, MOH, COD a nebyl problem.. ..jedina strilecka, kterou jsem po nekolika levelech smazal byl CODED ARMS, tam mi to ovladani opravdu nesedlo(ikdyz mozna je stejny..akorat sem nebyl dost trpelivy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 tak je docela tezky dat na nejakejch 14 tlacitek cely ovladani strilecky, ale ja sem si zvykl na jedno (analog chodis a akcni tlacitka miris) a uspesne sem dohral MoH a CoD + SWB2 takze me strilecky vyhovujou :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 ja som hral iba MOH a je tam viacero variantov nastaveni ovladania... nasiel som si to, ktore mi najviac vyhovovalo a zvykol som si nan tak, ze sa mi hra takmer tak isto pohodlne ako na PC s mysou... 8) Ale uz som to nehral velmi dlho... Inac k tomu ovladaniu MOH, mierenie analogom, chodenie pomocou [] X O ^ (ASDW) a ziaden problem. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Květen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 tak je docela tezky dat na nejakejch 14 tlacitek cely ovladani strilecky, ale ja sem si zvykl na jedno (analog chodis a akcni tlacitka miris) a uspesne sem dohral MoH a CoD + SWB2 takze me strilecky vyhovujou :P no tady de hlavne vo to zamerenil.....ja sem Star Wars hral a to zamereni bylo strasny...proste to zamerovani je blby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 no tady de hlavne vo to zamerenil.....ja sem Star Wars hral a to zamereni bylo strasny...proste to zamerovani je blby jde to ;) nejlepsi je system, kdy se hrac otaci a hra mu to zameri sama (call of duty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 když si zvykneš tak je to zaměřování v pohodě....hlvně v COD kde je automatický....ale na dálku si to musíš namířit sám a de to...aspoň teda s analogem..na šipkách nebo akčních tlačítkách to je o ničem :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 hral som MoH celkom dost a ovladanie bolo uplne vpoho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 ja hral COD ale co se ovladani tyce myslim ze snad neskodi ovladani joisticem me se to i zamlouva ta hra je totalni parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 MoH je docela dobrej, ale líp mi příde řešení stříleni u CoD kde to jakoby pomáhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeF-CoN Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 Ja sem na ovládání přešel rychle. Je to proti myši dost hrůza, ale hraval sem Jamese na ps2 tak to šlo.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 Zlatá myška a wasd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 Inac k tomu ovladaniu MOH, mierenie analogom, chodenie pomocou [] X O ^ (ASDW) a ziaden problem. 8) To si myslim, že je nej kombinace ;) Ja sem na ovládání přešel rychle. Je to proti myši dost hrůza, ale hraval sem Jamese na ps2 tak to šlo.:) Když jseš trénovanej na PS2ce tak v poho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 Ja hrju Coded arms a nějakej velkej problem není (ale myš to nenahradí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 jak uz psal bandita tak nejlepsi ovladani bylo asi to v medal of honor a pak taky v GUN kdyz se prohodil analog a tlacitka...v call of duty bylo podobny,ale muselo se mirit prave tlacitkama,coz mi po nekolikahodinovych seancich v moh na analogu vubec nevyhovovalo...jediny pro me pouzitelny ovladani teda bylo s automatickym zamerovanim,jenze to nebylo uplne ono... podle me by vsechny fps na psp mely mit mireni pomoci analogu a chozeni tlacitkama...zda se mi to jako nejschudnejsi varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 No ovládání stříleček se mi moc nelíbí,ale po chvilce hraní se nato nechá přivyknout a pakuž se nechá hrát.Nejlepší ovládání má podle mě Medal of honor a vůbec se mi nelíbilo u Call of duty.Jde jen o to si zvyknout nato ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 Ze stříleček na PSP mi nejvíc vyhovovalo ovládání: Miami vice, Coded Arms a GTA... Ostatní střílečky jsem kvůli ovládání smazal a nebo nehrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 jinak třeba u socoma je to ovládání vyřešený dobře, teda aspon mě vyhovovalo.... moc stříleček sem nehrál neni to moje parketa, takže nemůžu soudit, ale z toho co sem hrál nebyl žádnej problém, jenom u COD ten systém auto zaměřování se mi moc nelíbil stejně jako celá hra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 je to o zvyku,třeba u majami vice docela povedený,ale myšák je myšák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 je to o zvyku,třeba u majami vice docela povedený,ale myšák je myšák :) ..na miami vice jsem uplne zapomel...supr hra(ale kratka) s nejintuitivnejsim ovladanim u 3D strilecek..a to schovavani a vykukovani byla parada.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 ja sem ze strilecek hral jen nejnovejsi CoD a na ovladani sem si zvyk i bez automatiky,sice si myslim ze s analogem by to bylo asi lepsi ale grafika byla super a to ovladani se taky dalo zvladnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 Jaký je ovládání u SW: Battlefront 2? Analogem míření a šipkama chození nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.