CHheVvy Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Jak mám zaheslovat svůj net ? mám UPC a když hraju CSS mám vysoký PING a je na mě někdo napíchlej takže jak to zaheslovat a když to zahesluju hned tak se pak už nepřipojí nebo ho to rovnou po zadání hesla odpojí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 nastavis si sifrovani - Nejlepe WPA , a ano , po rebootu routeru se nastavi heslo a jeho to odpoji , dale muzes nastavit filtrovani MAC adresy atp . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 ok díky a kde to v PC nebo kde to najdu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Musis do internet prhl. zadat Ip adresu tveho routeru a heslo vetsinou bejva Admin a tam vse nastavis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 administracni rozhrani routeru , u kazdyho je to jiny , mas to v navodu k routeru . ( je to ip adresa ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Přesně tak zaleží na tom co máš za značku,defaulty najdeš na spodku routeru (někdy - hlavně u TP-LINKU) a nebo v priruce okolo "set-up" stačí zadat ip do prohližeče,lognout se (admin,admin) a najit věci okolo šifrovani,rebootovat router(mužeš jsi třeba nastavit i SSID apd..) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Nejlepší je nastavit si tam MAC filter (pokud to ten tvůj umí). Naházíš tam jenom MAC počítačů, který máš doma a nikdo jinej se tam nepřipojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 všem díky THX máte takže pls LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Jak mám zaheslovat svůj net ? mám UPC a když hraju CSS mám vysoký PING a je na mě někdo napíchlej takže jak to zaheslovat a když to zahesluju hned tak se pak už nepřipojí nebo ho to rovnou po zadání hesla odpojí ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts