SindyDog - FaNitos Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Ahoj, potřebuji poradit. Mám origo hru C.of D. m.w.2 a bez problémů jsem ji nainstaloval a hlavní kampaň dohrál, nicméně když spustím multiplayer, tak se mi to vždy v obrazovce, kde se vyhledávají hráči pro m.p. sekne a musím restart. pc. Mám nainstalovaný steam, tam svítí u položky o.k., tak nevím....Děkuju předem za tipy, co s tím...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Máš nejnovější patche ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 co to meleš,žádný patche nejsou,jsou jen aktualizace,které stahuješ před připojením do hry :D.Skus to reinstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tak třeba v MW1 byly patche, tak se uklidni šmajdáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 jenže MW není MW2 troubo...mrkni na www.mw2.cz a koukni na forum,dost lidi ma taky problem,tak se optej -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Neríkam ze MW1 je MW2... pro vetsinu her jsou vydané patche, já jsem MW2 dohrál a pak jsem na nej ani nesáhl, takze nevím o nějakých aktualizacích ty janku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tak sem příště nepiš píčoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 tak jo no, toho šmajdáka budu vynechávat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.