myschoo Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 nemaju zalohu neviedia ktory subor je chybny a tieto nove temy obsahuje velke mnozstvo suborov vratane prx modulov atd... ale technicky je to rychlejsie skopcit zalohu...o dost rycheljsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 no ja to mam v PSP 2 nebo 3 dny, dokonce jsem kvuli tomu daval na 3.52 M33, a je to fakt nadherne. BTW to je prvni XMB, ktery jsem si na PSP hodil. A doporucuju. Je tam k tomu prilozen navod, je to easy. Jinak je tam napsano, ze je to jen na 3.52, tak nechapu, ze se nekdo divi, kdyz to hodi na 3.51, ze ma semibrick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 no ja to mam v PSP 2 nebo 3 dny, dokonce jsem kvuli tomu daval na 3.52 M33, a je to fakt nadherne. BTW to je prvni XMB, ktery jsem si na PSP hodil. A doporucuju. Je tam k tomu prilozen navod, je to easy.Jinak je tam napsano, ze je to jen na 3.52, tak nechapu, ze se nekdo divi, kdyz to hodi na 3.51, ze ma semibrick. no divi se proto ze treba predchozi den chlastal jak prase a v 11 hodin rano si tam dava novy xmb .. :) takze si neprecte vsechno ... :) ale taky me nepomohlo to ze sem se tady docetl ze je to pro 3.5X m33 ... ale to uz je detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 V nejbližší době budu dělat aktualizaci prvního příspěvku -> omluvte za případné zpoždění, net máme čím dál tím víc přijebanej, co nevidět ale přejdu na Karneval -> zlepšení :) - - - - - - - Děkuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 AKTUALIZACE! - - - Víc jak polovinu tématek jsem reupnul, při příští aktualiza přidán i themes pro 3.52 M33 - - - Enjoy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 mam dotaz : kdyz je napsane for 3.40OE jde to i na m33 ?? asi ne ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 kdyz si udelal reup muzu pouzit tvoje linky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 woko, jsem rád že ses tentokrát zeptal ;) Ano můžeš :) Jo a zejtra se uleju ze školy a přídu už ve dvanáct... tak se do toho dam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 kdyz je napsane for 3.40OE jde to i na m33 ?? THX za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Ne nejde to. (koukam že se promazávalo..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Ne nejde to.(koukam že se promazávalo..) ach jo :( a neni Almost PS3 theme vol.2 i pro 3.52M33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Myslim že by se mělo dát předělat.. ale na to se zeptej myschooa nebo Hojase.. Každopádně je to skvělý theme, spolu s glass a DNA moje nejoblíběnější ;) - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Reupne mi někdo prosím Black'n'White theme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felix Deer Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 cau lidi chci se zeptat jak poznam na jakou verzi je to FW??(kdzy to u toho neni napsany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felix Deer Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Myslim že by se mělo dát předělat.. ale na to se zeptej myschooa nebo Hojase..Každopádně je to skvělý theme, spolu s glass a DNA moje nejoblíběnější ;) - - - mas je na 3.52 M33?? pokud jo mohl bys je sem pls hodit?(+screen) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Ne-e nemám, ale asi si dám request, dyštak je sem potom hodim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 co co predelat? :D skusil bych........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 tohle Almost PS3 theme vol.2 jsou tam zmenene asi vsechny prx soubory takze jestli by ti to vubec slo tak bys to delal dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 co co predelat? :D skusil bych........ DNA a PS3 theme Clon v2, za body samozřejmě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 nic tu nefunguje...vse smazany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 hele a ty xmb jsou moc hezky ale asi mi nepujdou treba na 3.52M33/3.71M33 když je tam 3.40OE že? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 hele a ty xmb jsou moc hezky ale asi mi nepujdou treba na 3.52M33/3.71M33 když je tam 3.40OE že? :( tak to ti určitě nepujde ale vědšina těch dobrých theme jsou předělané na fw 3.52M33/3.71M33 a určitě se dají sehnat... na QJ.net forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felix Deer Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 cau tak uz mam konecni psp a chci se zeptat jestli ma nekdo trochu casu na predelani themes Glass,DNA,circa dome extended a Aurory na 3.90 M33-3 ? Napiste mi pls na profil Felixx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk1 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 nemohli byste mi nekdo pls upnout png origo ikon??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 jj, jestli nekdo mate pripravene ikonky tak je pls nekam upnete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.