marek_2080 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 Nestává se z toho zase poradna? :) Citovat
rybak.d Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 Je to fakt moc divny , ale tenhle mi taky nejde.:cry: EDIT : omlouvam se za poradnu :D , jen jsem chtel upozornit na to ze neco nejde tak jak ma Citovat
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 stava, ale nechtiac :) edit. ok ani henten nejde, koncime debatu a rybakovom topmenu :) Citovat
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 To nechápu... Ale zpět k tématu, už edituju, dneska bych jich tam chtěl naházet mech aspoň tak 10, takže přidávejte ať tu máme dobrou sbírku :lol: btw, témata co jsou pro 3.03 OE-C se budu snažit postupně předělat pro vyšší... jestli mi s tím chcete pomoc, budu jen rád ;) Citovat
neon Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 a co tak udelat nejake ty 3.40 na 3.03 byl bych vdecny dikes Citovat
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 Tak udělej update... ;) Citovat
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 updatuj FW alebo si ich prerob nejako :) Citovat
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 Neasi, to přece nejde nazpět ne? :blink: :lol: Citovat
neon Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 diky nechci kvuli xmb jsem musel asi 3 x jit v recovery na 1.50 a na cf a furt dokola diky bulkovym xmb proste nefungovali Citovat
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 Neasi, to přece nejde nazpět ne? :blink: :lol: no nemam to overene ale podla mna ide Citovat
neon Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 me to neslo mel jsem 3.40 neslo tak jsem tam chtel vratit puvodni ale to uz taky neslo a cee se to pojebalo Citovat
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 myschoo: njn, taky proč by to někdo dělal když můžeš udělat update. že? ;) Citovat
neon Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 ja bych byl moc vdecnel a do update nejdu 3.40 mi nevyhovuje a pokud to nechcete udelat tak nic nebude ja jse z toho nezblaznim kdyz budu mit origo xmb cuzZ Citovat
VXP Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2007 ja jsem si nejdriv ty puvodni soubory zazalohoval a kdyz neco nefungovalo tak jsem je vratil z5 ... delat kvuli tomu downgrade je kravina :-) Citovat
WItekS Odesláno Červen 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 2, 2007 Aktualizováno ;) Ještě přidám zálohy flashe a pak se postupně pustim do konvertu topmenu pluginů ;) Citovat
Dark7 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2007 hele noir black nefunguje na 3.40 OE-A?? =O Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2007 dávám sem topic na hodně zajimavej topic na qj.net,můžete si tam stáhnout takový ty informační tabulky když zmáčknete v menu trojuhelník http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-post-your-custom-infobar-109518.html Sakra už to nejede,ale ty první ty modrý Skiny chcu prosím skus to reupnout jestly jsis to stahl a hlavně ten obrázek s tou babou první jak olizuje to PSP nemá někdot en obrázek prosím :) Citovat
LukDM Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2007 Sakra už to nejede,ale ty první ty modrý Skiny chcu prosím skus to reupnout jestly jsis to stahl a hlavně ten obrázek s tou babou první jak olizuje to PSP nemá někdot en obrázek prosím :)no jasný,ten mám v psp ;),jo ale jestli to cheš používat tak sem zapomněl dodat že se tam musí stáhnout ta věcička z toho prvního odkazu na tý straně,ale já to sem radši dám. ono se to jinak nezobrazí ta lišta celá když to z toho vsh raru nedáte do flash0 Citovat
Wolf.cz Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2007 tady mám jednu wave na stažení: system_plugin_bg(2).rar Citovat
exist Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2007 rekni jak to predelat na 3,30OE-A a pomuzu ti ;) Citovat
bezejmena Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2007 rekni jak to predelat na 3,30OE-A a pomuzu ti ;) :arrow: ~ [XMB Modding] ~ Citovat
myschoo Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2007 Aktualizováno ;)Ještě přidám zálohy flashe a pak se postupně pustim do konvertu topmenu pluginů ;) :arrow: zalohy flash su je v XMB Modding :thumbup: Citovat
WItekS Odesláno Červen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2007 ok ;) Budu se snažit na tom všem pracovat, ale tento týden píšeme každý den alespoň jednu písemku, takže se budu muse učit.. Nekamenujte mě :D Citovat
ramalamadingdong Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2007 Streets http://www.sendspace.com/file/sjenet ------------------------------------------------------------------------- Wudafuxup http://www.sendspace.com/file/8ntyth ------------------------------------------------------------------------- Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.