ulipek Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 zdar potrebuju sehnad xmb Gears Of War theme muze ho please nekdo najit a aby bilo na 3.40oe-a? piste na 333089475.dikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 http://rapidshare.com/files/20663463/13090_F0.rar.html http://rapidshare.com/files/21931316/gears.rar.html vyber si a pak podle myschoova návodu předělej pro 3.40 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 vsadim se ze si toho nevsim ze si to ma predelat a udela semi-brick..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 woko:daj link na stiahnutie tvojho menu pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 nasel jsem par vlnek pro XMB menu.. pokud se to uz tady vyskytlo.. omlouvam se:P jedna vlnka ruznych barev.. ke stazeni z media fire a sendspace http://evolvexmb.com/Main/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=46&viewmode=flat&order=ASC&type=&mode=0&start=0 http://evolvexmb.com/Main/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=168&viewmode=flat&order=ASC&type=&mode=0&start=0 176 vlnek.. jeste jsem ale nemel moznost vyzkouset.. stahuju.. pak hodim edit;) EDIT: tak sem nahodil "Zielony glut".. prihodim jeste screen.. spis foto:) ... EDIT: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Moje oblíbený: http://www.edisk.cz/stahni/35790/Black32.zip_1.07MB.html Místo Network Update je reboot. Testováno na FW 3.40 OE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider1468621239 Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 cau hele kdyz to stahnu.kam to mam zkopirovat do PSP please poradte..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=8654 kdyby si někdo radši prošel sekci tutoriály :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Název menu : schmilkenberries.zip pro 3.40oe -------------------------------------------------------------------- Název menu : vectorix.rar pro 3.5X M33 -------------------------------------------------------------------- Název menu : 363_update.rar pro 3.40oe -------------------------------------------------------------------- Název menu : dna_xmb.rar pro 3.40oe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 huste huste uz nevedia co od dobroty sa mi paci jak sa to vsetko meni to usporiadanie a pohyb ikon :) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 huste huste uz nevedia co od dobroty sa mi paci jak sa to vsetko meni to usporiadanie a pohyb ikon :) :thumbup: to jsem právě vybral ty u kterých už se ty ikony pohybují jinak a vypadá to opravdu zajímavě.... hlavně to menu 363_update i klidně z normalním pozadím .... ani ne jako theme ale pak dát normal svůj wallpapers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 eh... evolvexmb.com ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 eh... evolvexmb.com ;) termixy ty si ale vnímavý klučina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Třetí softbrick a teprv si všimnu, že Vectorix je pro 3.5x. Jsem myslel, že témata jsou kompatibilní. Je fakt, že tohle neni jen tak ledajaký téma. Pro mě důvod k updatu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 registrujte se na stranku http://evolvexmb.com tak je hafo xmb a free a na kazdy firm ware (cf) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 keby niekto bol uplne super a vysvetlil ako sa to instaluje.Klasicky asi tazko do flash0 alebo sa mylim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Název menu : schmilkenberries.zip pro 3.40oe -------------------------------------------------------------------- Název menu : vectorix.rar pro 3.5X M33 -------------------------------------------------------------------- Název menu : 363_update.rar pro 3.40oe -------------------------------------------------------------------- Název menu : dna_xmb.rar pro 3.40oe stahl sem si schmilkenberries a kdyz to hodim do psp tak ho zapnu nacte se ta lista horni a sekne se to nevite co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 keby niekto bol uplne super a vysvetlil ako sa to instaluje.Klasicky asi tazko do flash0 alebo sa mylim???podivej se do seznamu tutorialu tam to je..;)stahl sem si schmilkenberries a kdyz to hodim do psp tak ho zapnu nacte se ta lista horni a sekne se to nevite co stim ? jak sekne jako psp uplne zamrzne.?? nebo co to udela.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pastik Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 pls muze mi sem nekdo hodit odkaz kde bych nasel origo xmb ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 mata: určitě sis tam to xmb menu nahrál celé? já jsem si to tam hodil dal jsem vše co bylo v tom zipu přepsat na flash 0 a normalně to jelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Jo chvilku to pracuje a pak cele psp zamrzne a skopiroval sem to tam cele ale ted mam 3.51 m33 a tam uz sem to rozjel takze je to good :D 2pastik : si nahraj novy firmware protoze mi nikdo nevime jaky mas custom firmware... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 vali to menu schmilkenberries na 3.30 oe ?? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Pls přidejte nějaký skin na 3.52 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Pls přidejte nějaký skin na 3.52 M33 Tohle je na 3.52 m33 a kdybych ten fw měl už bych si ho tam dávno dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 tohle menu sem dneska zahlid na evolvexmb a skoda ze neni na 3.40..kuli jednomu xmb nepudu na 3.51.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.