atry Odesláno Červenec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 ..ok supr..sem rad ze se libi...jedeme dal :) ..mame tady jednoho lamace divcich srdci, potom pouze abstraktni orgie na vceli tema :) , napoj pro letni osvezeni a prvni dily moji serie "posledni veta pred smrti" :-D ..snad to nekomu zvedne naladu v tehlech dnech plnych nechutnyho vedra a vsude cpiciho lidskeho potu :) PS:...snazim se delat uz vsechno v anglictine (ikdyz moje anglina je strasna :( ), ptz vetsina lidi co na muj STRIPBLOG chodej a reagujou sou cizinci...tak se sorac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 taky sem zkusil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 2atry: tak to je husy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 Death 2 :D :D :D Poslim points :D :D :D hahaha super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červenec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 2alesek__: tomu se rika sila osobnosti :) ..jinak udelal sem dalsi dve "the last sentences...." :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 Hannibal extra giga LOL :D :D :D :lol: Super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 no coment..jen dalsi stupidni veta pred smrti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 taky krutej... skoda ze morror dlouho nic nesplodil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 jj MorroR asi umrel .( Snad jeste zije a udela nejakou gigastickou uchylarnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 no myslimze neumrel jen si uziva prazdniny jak okazdej normalni clovek tady na foru mi to pripada jako ze tu nigdo nedela nic jinyho nez ze sedi u pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červenec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 ...tak po kratsi pauzicce... ...takovy trio ne moc veselejch...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 ..tak zas neco ..behem cervence se muj STRIPBLOG dostal mezi 5 nejnavstevovanejsich, takze sem se stal tzv. "ALPHA USERem" - mam moznost navic pouzivat modrou barvu(byla i oranzova, ale uz nam ji vzali :( )..a nejaky predmety navic... ..takze zatim jen 2 stripy..prvni je takovej test barev (dalo to docela praci) a pak jeden vtipek na tema alpha useru (kdyztak dobry vedet, ze zigmund, andraz a david sou admini nebo proste megasefove celyho toho webu...jinak by to asi nikdo nepochopil :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 ..tak mam dve rady "LOSTŮ" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 Lol Milionar je skvely (ten Zigmund je asi spravca stranky ne) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 Lol Milionar je skvely (ten Zigmund je asi spravca stranky ne) :D ...no vlastne Zigmund, Andraz i david sou vsici "admini" (tvurci) toho vseho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Žlutý pes Modrá Modrá je planeta, kde můžeme žít Modrá je voda, kterou musíme pít Modrá je obloha, když vodejde mrak Modrá je dobrá, už je to tak. Modrá je Milka - ta naše kráva Modrá je prej v Americe tráva Modrá je údajně i polární liška Senzačně modrá je moje vojenská knížka. Jako nálada když zahrajou poslední kus Modrá je naděje láska i moje blues Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak. Modrá je Raketa - ta moje holka modrá je vzpomínka na Mikyho Volka velká rána je modrej přeliv modrý voko má i černej šerif Jako nálada když zahrajou poslední kus Modrá je naděje láska i moje blues je to barva kterou mám prostě rád modrá je dobrá - už je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 LOL :D Skvele 1000 posielam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 ..tak este 3 sem dneska dokonce udelal:) ..ikdyz ne nijak moc vtipny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Žlutý pes Modrá Modrá je planeta, kde můžeme žít Modrá je voda, kterou musíme pít Modrá je obloha, když vodejde mrak Modrá je dobrá, už je to tak. Modrá je Milka - ta naše kráva Modrá je prej v Americe tráva Modrá je údajně i polární liška Senzačně modrá je moje vojenská knížka. Jako nálada když zahrajou poslední kus Modrá je naděje láska i moje blues Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak. Modrá je Raketa - ta moje holka modrá je vzpomínka na Mikyho Volka velká rána je modrej přeliv modrý voko má i černej šerif Jako nálada když zahrajou poslední kus Modrá je naděje láska i moje blues je to barva kterou mám prostě rád modrá je dobrá - už je to tak OMG ATRY RULEZZZ !! Máš litr na kontě, pač teďsmě fak dostal.. btw: Tahle písnička je :coolp: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 LOL :D Skvele 1000 posielam... OMG ATRY RULEZZZ !!Máš litr na kontě, pač teďsmě fak dostal.. btw: Tahle písnička je :coolp: 8) ..heh..litr sem, litr tam...budu za chvili "stripovej magnat" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 No jestli nás budeš takle bavit dál, tak budu za chvíli na mizině :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 ..nic vtipnyho..jen takova kravinka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Ja ti poslu Points za ostatni - 5000 ;) To uz je na spesl hodnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 ...next one.. ...tu naglictinu sem zmatlal :( (nak sem to nejdriv napsal v pritomnym case..pak chtel dat do budouciho a dopsal jen 'll :) ...no melo by tam bejt asi neco jako "I won't be able to come in time..."...ale to je fuk..kazdej to snad pochopi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 ...a jedno "sado maso" :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.