atry Odesláno Duben 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 nádhera!!! strašně se mi líbí honeyWORLD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 nádhera!!! strašně se mi líbí honeyWORLD ..supr:cheesygrin: .. ..dik za reakci ..sice podle navstevnosti vidim, ze do tohodle topicu obcas nekdo nahlidne, ale bezeslov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 atry: seš borec xD (estli to vymýšlíš sám) posílám nějaký Points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 atry: to honey world si dela z pameti nebo ne ?chvili mi to totiz trvalo nez sem to pochopil ale kdyz sem to pochopil,zasl jsem...proste nadhera...i celkem presny..proste skvelej napad + skvele zrealizovanej ...nemam slov to je neco tak nadhernyhooo... podle si neco jako umelec...ale v jinym stylu/smeru..-tohle kazdej neumi,,a ty to umis a jeste navic mas skvelou fantazii a napady..nadhera mas u me respekt do konce zivota !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 atry: seš borec xD (estli to vymýšlíš sám) posílám nějaký Points Ď:)..vetsina je z moji hlavy..momentalne si vybavuju jen 2 veci, co sem delal podle neci "hlasky" ..treba "greenpeace strip" - ZABIJ BOBRA ZACHRANIS STROM (hlaska jednoho znamyho ..nebo strip TOXI-COLA to zas prones nekdy tata o coca-cole.. ..jinak to sou vsemozny moje kraviny...driv sem delal vic stripu "s pribehem", ted spis delam takovy "graficky", ikdyz obcas se o vtip pokusim (casto marne:) ) atry: to honey world si dela z pameti nebo ne ?chvili mi to totiz trvalo nez sem to pochopil ale kdyz sem to pochopil,zasl jsem...proste nadhera...i celkem presny..proste skvelej napad + skvele zrealizovanej ...nemam slov to je neco tak nadhernyhooo...podle si neco jako umelec...ale v jinym stylu/smeru..-tohle kazdej neumi,,a ty to umis a jeste navic mas skvelou fantazii a napady..nadhera mas u me respekt do konce zivota !!! ..abych se priznal, vygoogloval sem si obrazek sveta..pro kontrolu:) ..respekt, se vzdycky hodi...a do konce zivota, no este lip:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 ..jenda "rychlovka"...nak me proste bavi ten setiuhlenik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 NAdherny :( Naprosto uzasny :love: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.