Zeus Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Zdravím, již dlouho se odhodlávám pořídit si jednu z hudebních her. Chtěl bych slyšet vaše názory, rady a zkušenosti. Hrát budu pouze na kytaru a tak mě zajímá jestli měl někdo možnost odzkoušet obě kytary jak rock band tak GH, která z nich je lepší? A jakou hru si k tomu pořídit? Guitar hero 5 nebo Rock band 2? Díky moc za každou reakci.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 refresh....poraďte prosím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Jestli chceš abys to mohl i s kámošema pořádě rojzet tak určitě Rock Band ten celej set, ale pokud budeš hrát sám a občas se svým kámošem tak Guitar hero 5, kámoše má obojí a mě se více líbilo to Guitar hero 5, zkus na www.gametrailers.com se podívat na recenze atd určitě ti to poradí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Díky a co kytary je lepší ta z guitar hero nebo rock band? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Jak říkám budu hrát sám a to pouze na kytaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 nějak velkej rozdíl jsem nepocítil, raději si počkej na další názory názor jednoho člověka nic neznamená omrkni fakt ty videorecenze hodně ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 jj na recenze koukám zatím dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 jojo pohoda, jen upozorňuju že jsem to u kámoše na tom hrál párkrát a nevím jak je to prostě rozdílný takže raději si počkej na další příspěvky od někoho kdo to fakt má doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Doufám že se někdo najde :) fakt by se mi to hodilo kdyby mi to někdo mohl nějak porovnat a poradit (lepší ovladač - kytara, lepší písničky) abych koupil dobře ptz je to docela velká investice když se kupuje hra i kytara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 investice to je velka ale budes spokojeny u obou ale ja bych osobne bral RB mam GH ( zacinal jsem na aerosmithech pak WT a ted smash hits ) a ty skladby tam jsou tak 50\50 co se mi libi a nelibi a vetsina ke stazeni je mi na prd protoze je vunec neznam. Jak sem se dival na DLC do RB tak tam je pro me vice znamych skladeb a taky je jich podstatne vice nez do GH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 A máš zkušenost s kytarou? To se říká že je lepší u GH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medyzon Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Kytara je lepší u GH z jedinýho důvodu, to tlačítko na který jakoby drnkáš u GH kytar cvaká, u Rockbandu ne. Já osobně mám RB 1 set, ale kdybych měl víc cash, investoval bych rozhodně do Band hero nebo GHWT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 vsechny ty kytary sou plastove shity jestli chces poradnou kytaru tak http://www.hshop.cz/logitech-wireless-guitar-controller-pro-ps2-ps3.htm ale je to suma jako za vetsi balik GH s vice nastroji. Jestli ti muzu poradit kup si nejake novejsi Gh a jestli se ti ta hra nebude libit tak vzdycky muzes doplnit sbirku starsim ci novejsim dilem nebo RB kytara by mela fungovat na vsech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Díky všem, teď už se snad nějak rozhodnu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wizi1337 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Kytaru ti určitě doporučím Les Paul - prodává se ke GH 3, nebo od GH 5 a novější, ta je taky slušná RB kytary jsou shit, nekupovat Rock Band engine je dost těžkej a jako začátečník bys určitě měl problémy..já osobně mam radši GH - a nejlepší díly jsou určitě GH 3, Smash hits, nebo Van Halen GH 5 taky neni špatná a je k tomu hromada free DLC - celkem okolo 100 songů ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 nechce se me zakladat novy tema, ale ti zvas co vlastni GH nebo RB. Kdyz clovek v zivote videl kytaru akorat na obrazku, muze tu hru hrat? Nebo kdyz u toho prosedim par stovek hodin, budu schopnej neco zahrat i na normalni kytaru? :D Sry za ten blbej dotaz ale fakt me to zajima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 na normal kytaru asi ni ale neboj se bys to nedaval na GH nebo RB kytaru zvladaji to i lamy kterym jsem to dal do ruky a nikdy na pc\konzoli nic nehrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 na normal kytaru asi ni ale neboj se bys to nedaval na GH nebo RB kytaru zvladaji to i lamy kterym jsem to dal do ruky a nikdy na pc\konzoli nic nehrali ja treba ted hraju na psp rock band a moc moudrej z toho nejsem, ale bavi me to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 rock band na psp\ds nemuzes zas tak srovnavat s GH nebo RB z velkych konzoli je to v zasade o necem jinem a v rock band unplugged se hraje za celou skupinu tak budes hrat jen na jednom nastroji a bude to tezsi jestli mas chut a penize na GH nebo RB tak ber vsemi 10 zustane ti to na dlouho a je to idealni party produkt ( vyzkouseno vcera o silvestru se nic jineho nedelalo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Není už v takovýchto cenách lepší si pořídit normální kytaru s kombem ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wizi1337 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Není už v takovýchto cenách lepší si pořídit normální kytaru s kombem ? :-D To je trochu jina cena.. Na normal kytaru nic davat nebudes, je to neco jinyho, jen budes mit rychlejsi prsty, to je vsechno Jinak alespon muj zacatek byl v poradku, jde jen o to zacit na lehky obtiznosti a zlepsuje se to samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 nechci zakladádat nový téma, tak se zeptám tady, jde hrát např. Guitar Hero 5 i bez kytary ? že by se ty tlačítka mačkali na dualshocku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.