Martox Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 Čau chci natáčet hry z pc a o žadním prográmku nevim (mimo FRAPS ale když udelám to video tak zabírá srašně moc třeba 2:00 min zabírá 2Gb a pak ho nemůžu dát na youtube.....Nevíte o ňákym jiném....PLZ.......:bash: Citovat
DyTik Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 Až to video natočíš musíš převést ve Virtual dubu ;) ,to zmenší velikost , a sníží rozlišení.. Citovat
oZZe Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 FRAPS natáčí v poměru 1s - 1gb (cca) a nastavením kvality to nezměníš.....ještě je tady GameCam, ale nejsem si jistej jestli nahrává i zvuk... Citovat
kuba741 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=74650 a tvuj dotaz no normalne to natoc a pak to dej treba do nera vison no a tam das proste v jakym formatu to chces a pohoda a to video ma treba 70mb :D Citovat
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Možností je spousta. 1) Udělat to softwarově -> Fraps, GameCam... 2) Hardwarově -> kamera Pak to sestříháš (házet surový materiál na internet je humus, kacířství a mělo by se za to upalovat na hranici), vybereš správnou komprimaci (wmv, quicktime...) a exportuješ. Citovat
PodFuck3r Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 natoč to klasicky frapesm a potom si to video otevři v movie makeru a dej uložit,jak jednoduchý :D....a mas z 1 minutovýho videa 8 MEGA Citovat
Ingnition Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 FRAPS natáčí v poměru 1s - 1gb (cca) a nastavením kvality to nezměníš.....ještě je tady GameCam, ale nejsem si jistej jestli nahrává i zvuk... jestli zabírá 1s 1GB tak jsem papež, samozřejmě že je to blbost co jsi napsal :) Jinak stačí natočit, dát do moviemakeru, uložit (většinou se to vejde tak do 100MB), uložit a nahrát. Elomelo! Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 ja používám prográmek od ASUSu - GamerOSD... Citovat
T-o-mmy Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Ale jestli natáčíš hru CS:Source, tak zadáš do konzole RECORD a název videa, a když to chceš vypnout tak napíšeš STOP a video se ti uloží do složky... pak ho jenom překonvertuješ :) A jestli chceš natáčet z Fraps, tak ¨si stáhni full verzi když je to jenom zkušební tak i to natočí jenom 30 s. Citovat
Martox Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 mmy;760133']Ale jestli natáčíš hru CS:Source' date=' tak zadáš do konzole RECORD a název videa, a když to chceš vypnout tak napíšeš STOP a video se ti uloží do složky... pak ho jenom překonvertuješ :)A jestli chceš natáčet z Fraps, tak ¨si stáhni full verzi když je to jenom zkušební tak i to natočí jenom 30 s.[/quote'] Já mám plnou verzy Citovat
g0.dNb Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Používám Gamecam nijak mi nezpomalí počítač a perfektně se mi sním pracuje Citovat
Martox Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 už vim jak to video co sem natočil z frapsu dám do movie makeru a tam se mi docela brutálně :D zmenší velikost .... díky všem Citovat
g0.dNb Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 už vim jak to video co sem natočil z frapsu dám do movie makeru a tam se mi docela brutálně :D zmenší velikost .... díky všem youtube?doporučuji http://www.gamerztube.cz/ :) když už natáčet hry tak na nějaký herní. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.