Martox Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Čau chci natáčet hry z pc a o žadním prográmku nevim (mimo FRAPS ale když udelám to video tak zabírá srašně moc třeba 2:00 min zabírá 2Gb a pak ho nemůžu dát na youtube.....Nevíte o ňákym jiném....PLZ.......:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Až to video natočíš musíš převést ve Virtual dubu ;) ,to zmenší velikost , a sníží rozlišení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 FRAPS natáčí v poměru 1s - 1gb (cca) a nastavením kvality to nezměníš.....ještě je tady GameCam, ale nejsem si jistej jestli nahrává i zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 díky....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=74650 a tvuj dotaz no normalne to natoc a pak to dej treba do nera vison no a tam das proste v jakym formatu to chces a pohoda a to video ma treba 70mb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Možností je spousta. 1) Udělat to softwarově -> Fraps, GameCam... 2) Hardwarově -> kamera Pak to sestříháš (házet surový materiál na internet je humus, kacířství a mělo by se za to upalovat na hranici), vybereš správnou komprimaci (wmv, quicktime...) a exportuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 natoč to klasicky frapesm a potom si to video otevři v movie makeru a dej uložit,jak jednoduchý :D....a mas z 1 minutovýho videa 8 MEGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 FRAPS natáčí v poměru 1s - 1gb (cca) a nastavením kvality to nezměníš.....ještě je tady GameCam, ale nejsem si jistej jestli nahrává i zvuk... jestli zabírá 1s 1GB tak jsem papež, samozřejmě že je to blbost co jsi napsal :) Jinak stačí natočit, dát do moviemakeru, uložit (většinou se to vejde tak do 100MB), uložit a nahrát. Elomelo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ja používám prográmek od ASUSu - GamerOSD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ale jestli natáčíš hru CS:Source, tak zadáš do konzole RECORD a název videa, a když to chceš vypnout tak napíšeš STOP a video se ti uloží do složky... pak ho jenom překonvertuješ :) A jestli chceš natáčet z Fraps, tak ¨si stáhni full verzi když je to jenom zkušební tak i to natočí jenom 30 s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 mmy;760133']Ale jestli natáčíš hru CS:Source' date=' tak zadáš do konzole RECORD a název videa, a když to chceš vypnout tak napíšeš STOP a video se ti uloží do složky... pak ho jenom překonvertuješ :)A jestli chceš natáčet z Fraps, tak ¨si stáhni full verzi když je to jenom zkušební tak i to natočí jenom 30 s.[/quote'] Já mám plnou verzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Používám Gamecam nijak mi nezpomalí počítač a perfektně se mi sním pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 už vim jak to video co sem natočil z frapsu dám do movie makeru a tam se mi docela brutálně :D zmenší velikost .... díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 už vim jak to video co sem natočil z frapsu dám do movie makeru a tam se mi docela brutálně :D zmenší velikost .... díky všem youtube?doporučuji http://www.gamerztube.cz/ :) když už natáčet hry tak na nějaký herní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.