J@rda62 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Ajo... omlouvám se já si to spletl s eurocase... Zdroj je dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Sem si říkal co to je za blbost Fortron a špatnej :D tak to jo když si se splet Eurocase to je jasný že stojí za prd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Erocase je docela slyšet a špatná koncovka pro kabel.. Po otevření sem divil na se tlačí když kabel tlačím do zdířky a kabelů moc taky nemá..Po čase i začne syčet. Nesmíte sním často manipulovat právě se zastrkáváním kabelu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 No tak co by jsme mi poradily? Seká se mi GTA 4. Všechny požadavky jsou na doporučenou konfiguraci a seká se mi to:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Třeba nové ovladače graf. a directX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Mám stahnou directx 11? Dal jsme správce zařízení pak našel grafické adaptéry a dal aktualizovat aby se to našlo samo a už to hledá 5 minut bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 1) pokud mas 98GT je ti DX11 na nic karta ma podporu tusim jen DX10... jen nejnovejsi ati maj zatim podporu DX11 2) GTA byla hodne neoptimalizovana hra... >> zkus nejnovejsi patche vetsinou to pomahalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Aha. Aktualizoval jsme ovladač grafiky a moc to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 zkus opatchovat hru.... ;) kazdej patch "prej" pridal tak 2-3 fps... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Sry... Když jsem aktualizoval ovladač graf. karty tak to pomohlo. Občas se to trošku kousá ještě to neni ono no. A ještě třeba po chvíly hraní se mi rozhoupe kamera jako na lodi. Nevim co s tim mam dělat. Jak myslíš opatchovat hru? :-) Já GTA 4 mam od kámoše a neni originální. Takže mi nejde ukládat hra. S tím bych taky potřeboval pomoct, prej to nako jde... Pls radu! A Vaše zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Jasně to sem už vyřešil..Udělej to podle toho návodu, ktrerý je v archivu ZDE: http://console-forum.net/showthread.php?p=762378#post762378 Jo a pokud máš Vistu tak to půjde spustit přes Revoke License Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.