For_est-5 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zdarte mám Notebok Asus a na něm Wifi připojení od UPC. Vše jsem měl nainstalované a vše mě šlo a zapnu pc a najednou mě to hlásí že:Není k dispozici žádné připojení. A nevím co s tím jelikož wifi mám poprvé. Díky za rady a tipy a credits vás nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Nevypnul sis Wifi na ntb ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Fakt nevím vůbec tomu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tlačítko na ntb.. k vypnutí Wifi,,, mrkni do manuálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 mám asus K50 a nevím jaké tlačítko je to nějak ozačené?:cheesygrin:-nestačí dat obnovení systému_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Pokud má někdo nějaké rady či tipy dám 8000 credits za vyřešení problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 na ntb musis najit tlacitko na zapnuti wifiny. Označene to vetsinou nebyva. Edit: tady jsem ti červeně zakrouškoval to tlačítko: http://s2.imgupload.cz/img/126763/SBkDQ/V-st-i-ek.PNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 hele myslim ze mas podobny NTB jako ja (mam asus K70AB) a myslim ze tam zadny tlacitko neni ja to mam porad zaply a nikde na NTB neni zadny taky tlacidlo podivej se na ten Dark_useruv obrazek a rekni jestli to sviti sviti=zapla wi-fi nesviti=vypla Wi-fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 na ntb musis najit tlacitko na zapnuti wifiny. Označene to vetsinou nebyva.Edit: tady jsem ti červeně zakrouškoval to tlačítko: http://s2.imgupload.cz/img/126763/SBkDQ/V-st-i-ek.PNG zdar to tam mam ale jak to mám zmáčknout to není tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 zkus to posunout doprava nebo dolebva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ze ja to mam taky .... podivej se na na hlavnim panelu v pravo dole klikni na wireless console 3 nebo nakajina verze a potom klikni na tu pyramidu ktera tam je a melo by to jit pokud bude pyramida svitit tak mas Wi-fi zaplou uz by to melo jit ja mam totiz podobny ntb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zkus otevřít start a do tý kolonky hledat zadej wireles nebo wlan apod. dokud ti nevyjede nějak Wi-Fi klient, můj kámoš má Acer a taky musí wifinu nahazovat přes program ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 lock please vyřešeno díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.