Radus Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Jelikož jsem zvědavej člověk tak by mně zajímalo co jste dostali pod stromeček ;) Tak já tedy začnu: Kabelu pro NB Prstýnek :love: Oblečení Voňavku Lampičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ps3 assasins creed 2 edition the saboteur gt 5 prologue vonavku naky ty hadry atp jsem maximalne spokojenej mam velkou radost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Brašnu na notebook,asi 5 budíků,abych nezaspal do školy:lol:,tekkena 5 na PS2,nějakou gamesku na PC,nějakou mikinu,tričko a litra na útratu a ještě nějaký kravinky kolem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Oblečení Bačkory ( psí hlavy - plyšový :love: ) xD Peníze Nějaký voňavky, sprcháče Kravinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Požární alarm, 8GB flashku a to je tak nějak zatím všechno xD (prachy jsou taky dárek xD?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Oblečení, batoh, Kaisera ... kua já si nemůžu vzpomenout :lol: :lol: bylo toho dost :D //EDIT: Jo už vim :D myš k PC, větrák a prázdný dvouvrstvý DVDčka na xko, sluchátka a to asi bude všechno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 iPod Touch 64 GB :love: oblečení, brýle na lyže, atd... :D ______________________________ -už tu vidim ten offtopik xD- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 3 bobky od psa, ktereho sme dostali 19.prosince.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Fusekle a monitor + další defaulty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 tak já dostal čtyřkolku (dvou kilo) , brusle, činku, HF mikinu, myš k PC (deathadder), kalhoty na snowboard, hafo voňavek parfémů atd., pyrotechniku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Nebudu tu vypisovat ty ptákoviny jako někteří, ale hlavně PS3 Slim 250GB Assassin's Creed edition :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ecko triko,mikinu quiksilver mikinu,kozenou penezenku,trenky vonavky + podobny darkovy sety knizky ps:14dni pred vanocemi sem si koupil wii tzv darek sobe a rodine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Novej NTB,nůž,naky fingery atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Ja dostal vodničku dovoženou z Holanska ... oblečení , kosmetiku a nějaký prachy samozřejmě a jako kolega nademnou nějaký DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Samsung s5230 zehlicku na vlasy :D hafo kosmetiky Retizek ctecku karet atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jury1114 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 tak já dostal : HTC touch2 , PSPčko , pamětový karty , airsoftovou zbran + hafo příslušenství , atd ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Takže já: macbook pro, set logitech + myš bezdrát., logitech 5.1 repraky, nějaké ptákovinky.. a jako rodina jsme si koupili novou full hd tv od LG 127cm.. ..jo a další překvápko je pokoj :D ..sice ještě není dodělaný, ale do vánoc bych ho taky započítal, jelikož je včetně vybavení.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Hov** :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Super herní klávesnici a myš , koženou peněženku , vercase vonavku , reebok balík (sprej , toaletní voda , sprchovej gel a taška) , kšiltovku quiksilver , nějaký hadry , pyžamko xD od babiček v obálkách penízky ... a když by se mi ještě něco líbilo tak rodiče dokoupí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 PENÍZE , kosmetika, mikina Sean John a drobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Trenky od Andrie , ručníky , vesta GoodYear , no a PSP ale to sem si koupil už pred Vánocemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 obleceni, knizky, neco abych nesmrdel, a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Pod stromeček...? Pytel :dozey: Jinak od kámošek: E.Coli v plyšové formě, Dance Dance Dance by Haruki Murakami. Od přítelkyně čepici (xD), aftershave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Dostal jsem X-BOX 360+ 13 her orig.+ FLASH Plazma Panasonic Viera 106cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 3 obalky s penezma xD Darkovou sadu Palmolive (Mejdlo,Sampon a pak neco co pripomina mrtku v lahvi) Sluchatka Philips Kalhoty A pak vec ktera me nehorazne nastvala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.