folty.hans Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 no já sem to asi blbě napsal ale myslel sem to tak že když vidim ty vytuněný auta tak se toho obávám....už by s tim tuningem mohli dát pokoj myslim že je to okoukanej styl;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jehe,zase známý nfs s pár přídavkama,si jenom mastěj luxusně kapsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 hm doufam ze po 4 letech vyjde konecne nejaka hratelna verze NFS .... už by s tim tuningem mohli dát pokoj myslim že je to okoukanej styl;) presne tak ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 no ja se jen bojim aby verzi pro psp nejak extreme neorezali...aby to byla jeste stejna hra...doufam ze u psp nevypusti treba ten model poskozeni...podle vseho by to mela byt mnohem realistictejsi hra,tak doufam ze to pani z EA moc nepo*erou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 no ja se jen bojim aby verzi pro psp nejak extreme neorezali...aby to byla jeste stejna hra...doufam ze u psp nevypusti treba ten model poskozeni...podle vseho by to mela byt mnohem realistictejsi hra,tak doufam ze to pani z EA moc nepo*erou mno nevim... nevěřim, že tam vůbec nějakej model poškození bude... to samý se řikalo u carbonů a ho*no z toho... jenom náznak vysypanýho skla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Jaj, tak na tuhle hru bych se fakt rad tesil.... Ale netesim, pac nechci bejt zklamanej jako u carbonu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 mno nevim... nevěřim, že tam vůbec nějakej model poškození bude... to samý se řikalo u carbonů a ho*no z toho... jenom náznak vysypanýho skla... tak podle toho co psali na games.tiscali tam model poskozeni byt ma...prej ze ted uz to nejsou nelegalni zavody na ulici,ale normalni okruhovy,tak to prej automobilkam uz neva kdyz se auta roztriskaji (tohle me ale prijde jako dost dementni vymluva proc v predeslejch dilech to poskozeni nebylo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 tak podle toho co psali na games.tiscali tam model poskozeni byt ma...prej ze ted uz to nejsou nelegalni zavody na ulici,ale normalni okruhovy,tak to prej automobilkam uz neva kdyz se auta roztriskaji (tohle me ale prijde jako dost dementni vymluva proc v predeslejch dilech to poskozeni nebylo) fakt stupid... s tim poškozenim se teda necham překvapit, ale moc chlapcum z EA nevěřim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 tak podle toho co psali na games.tiscali tam model poskozeni byt ma...prej ze ted uz to nejsou nelegalni zavody na ulici,ale normalni okruhovy,tak to prej automobilkam uz neva kdyz se auta roztriskaji (tohle me ale prijde jako dost dementni vymluva proc v predeslejch dilech to poskozeni nebylo) Rekl bych ze to hralo spousta pubertaku ne? A jak by se asi lidem libilo, kdyby synackove sedli tatikum do jejich vytunenejch kár a sli si rozdat zawod wo pulnoci po meste hm? Dyk vite jak se furt propira ze ma hrani negatiwni wliw na deti, tak nenadavejte vyvojarum, ale zamyslete se nad sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Takže to jako máme pařit SUDOKU? Já hry beru tak že to co nemůžu dělat v realu tak to dělám ve hrách-kdybych to dělal obráceně tak sem asi po smrti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 k tomu stylu, tohle nfs bude takovej skok jako GTA SA a GTA IV. Bude tam novy engine, nove moznosti tuningu etc. :D Btw. je tady nedke topic o GTA4 ? Zatim jenom vim, ze se Rockstar snazil prodat Sony vyhradni licenci na GTA4 pro PS3, jako startovaci konzoli, ale cena byla tak premrstena, ze to Sony odmitlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Rekl bych ze to hralo spousta pubertaku ne? A jak by se asi lidem libilo,kdyby synackove sedli tatikum do jejich vytunenejch kár a sli si rozdat zawod wo pulnoci po meste hm? Dyk vite jak se furt propira ze ma hrani negatiwni wliw na deti, tak nenadavejte vyvojarum, ale zamyslete se nad sebou! Co je to za žblept, kdyby už si ten synáček sedl do tatínkovy votuzingovaný káry, tak za A) podle míry tuzingu auta poznáš, jak prasácky tatík jezdí, čímž se může snižovat vliv hry na synáčka, pač vidí, jaký prasárničky papi na silnici provádí b) velmi pravděpodobně si synáček roztříská držku o první kandelábr při pokusu o drift nebo o vybrání ostré zatáčky pod plynem aspoň ve 120 kmh, pokud to teda fotříkova fóbie hátépé s tuzingem z hypernovy zvládne, a s hodně velkou dávkou štěstí zmrzačí jen sebe c) pokud má tatík tuningovou káru v pravém slova smyslu tuningu, tzn. maximální přizpůsobení jízdních a výkonových vlastností, tak s autem strávil tolik času a nabouchal do něj tolik peněz, že si dá pozor na synáčka... Navíc celá tahle stupidně rádoby moralizující debata o hrách mi přijde dost mimo. Podle stejného metru bys potom musel zakázat program 2/3 médií, viz. tévé (z)nova a spol., nebot´ jejich program po 20:00 stojí vždy za to, mrtvoly, mrtvoly, arnold van stallone vyskočí z letadla, pádem postřílí půlku armády káeldéer, zbytku na zemi utrhne koule, všechny pobije, rozdá si to s Kim Ilovou dcerou a je hýrou. Nemluvě o jiných pěkných intelektuálních libůstkách v TV. U hry se může argumentovat, že je přeci jenom interaktivní, ale stejně, pokud jsi vnímavý divák, výsledek je stejný. Takže když do ruky puber´ták dostane takovou hru, je to stejné riziko, jako když si na svém kompu ve svém pokojíčku pustí film typu Fast and Furious, který si včera stáhnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 pridal sem nove screeny (uplne nove ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 ...za tenhle tvuj spam by se měl dávat BAN... To byl spam, sorry :? Ale psani w misto v me dostava do varu - mel sem si to nechat pro sebe :ziped: Dik za upozorneni ;) bulk: Porad zadny Ingame (co bych od EA cekal :D )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 zapomentě na tu hru....;) jak řikal Brento když to nejsou ingame screeny tak nám sou beztak h*** platný, je na nich houby vidět ;) s tim W děte do p***....taky mě to s*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 trailery EA pokaždý vypadaj skvěle a nakrmí hráčem dojmem, že tahle hra bude doopravdy skvělá. jak je to ale téměř pokaždý s výsledkem víme... btw taky nesnášim když někdo píše místo ch x. za to bych věsil na háky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Vy jste neskutečně zmlsaní. Já jsem rád za kažé NFS co vyjde.Říkejte si co chcete,ale každý díl je dost kvalitní a nemá ve svém žánru arkád tohoto typu konkurenci(až na vyjímky)Hrál jsem naprosto každý díl NFS,který vyšel a pokaždé se mi líbil.A jsem rád že EA dělají to co dělají.A stejně tak horda lidí po celém světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 nj ale Carbon stal vazne za prd ... :) tak doufejme ze toto bude lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Vy jste neskutečně zmlsaní. Já jsem rád za kažé NFS co vyjde.Říkejte si co chcete,ale každý díl je dost kvalitní a nemá ve svém žánru arkád tohoto typu konkurenci(až na vyjímky)Hrál jsem naprosto každý díl NFS,který vyšel a pokaždé se mi líbil.A jsem rád že EA dělají to co dělají.A stejně tak horda lidí po celém světěNa PC jsem s radosti hral taky kazdej dil.... Ale myslim, ze tady se mluvi o zklamani carbonu na PSP............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Hm ja si myslim ze je docela kravina ze to bude na okruzich a jmenuje se to pro STREET ten nazev moc nedomysleli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Hm ja si myslim ze je docela kravina ze to bude na okruzich a jmenuje se to pro STREET ten nazev moc nedomysleli :) Hmm vidím že ti asik závodní hry moc nejdou co hraješ strategie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Hmm vidím že ti asik závodní hry moc nejdou co hraješ strategie? proc by mi nemely jit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Hm ja si myslim ze je docela kravina ze to bude na okruzich a jmenuje se to pro STREET ten nazev moc nedomysleli :) Vsak i v Underground 2 se zavodilo na okruzich ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Vsak i v Underground 2 se zavodilo na okruzich ;) no jasne ale byly to illegal zavody ale tohle pokud sem to pochopil tak to bude normalne legalni zavody ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 http://www.gametrailers.com/player/27373.html ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.