Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed: ProStreet

ramalamadingdong

Recommended Posts

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no ja se jen bojim aby verzi pro psp nejak extreme neorezali...aby to byla jeste stejna hra...doufam ze u psp nevypusti treba ten model poskozeni...podle vseho by to mela byt mnohem realistictejsi hra,tak doufam ze to pani z EA moc nepo*erou

mno nevim... nevěřim, že tam vůbec nějakej model poškození bude... to samý se řikalo u carbonů a ho*no z toho... jenom náznak vysypanýho skla...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno nevim... nevěřim, že tam vůbec nějakej model poškození bude... to samý se řikalo u carbonů a ho*no z toho... jenom náznak vysypanýho skla...

tak podle toho co psali na games.tiscali tam model poskozeni byt ma...prej ze ted uz to nejsou nelegalni zavody na ulici,ale normalni okruhovy,tak to prej automobilkam uz neva kdyz se auta roztriskaji (tohle me ale prijde jako dost dementni vymluva proc v predeslejch dilech to poskozeni nebylo)

Odkaz ke komentáři

tak podle toho co psali na games.tiscali tam model poskozeni byt ma...prej ze ted uz to nejsou nelegalni zavody na ulici,ale normalni okruhovy,tak to prej automobilkam uz neva kdyz se auta roztriskaji (tohle me ale prijde jako dost dementni vymluva proc v predeslejch dilech to poskozeni nebylo)

fakt stupid... s tim poškozenim se teda necham překvapit, ale moc chlapcum z EA nevěřim...

Odkaz ke komentáři

Rekl bych ze to hralo spousta pubertaku ne? A jak by se asi lidem libilo, kdyby synackove sedli tatikum do jejich vytunenejch kár a sli si rozdat zawod wo pulnoci po meste hm? Dyk vite jak se furt propira ze ma hrani negatiwni wliw na deti, tak nenadavejte vyvojarum, ale zamyslete se nad sebou!

Odkaz ke komentáři

k tomu stylu, tohle nfs bude takovej skok jako GTA SA a GTA IV. Bude tam novy engine, nove moznosti tuningu etc. :D
Btw. je tady nedke topic o GTA4 ? Zatim jenom vim, ze se Rockstar snazil prodat Sony vyhradni licenci na GTA4 pro PS3, jako startovaci konzoli, ale cena byla tak premrstena, ze to Sony odmitlo...
Odkaz ke komentáři

Rekl bych ze to hralo spousta pubertaku ne? A jak by se asi lidem libilo,kdyby synackove sedli tatikum do jejich vytunenejch kár a sli si rozdat zawod wo pulnoci po meste hm? Dyk vite jak se furt propira ze ma hrani negatiwni wliw na deti, tak nenadavejte vyvojarum, ale zamyslete se nad sebou!

Co je to za žblept, kdyby už si ten synáček sedl do tatínkovy votuzingovaný káry, tak za

A) podle míry tuzingu auta poznáš, jak prasácky tatík jezdí, čímž se může snižovat vliv hry na synáčka, pač vidí, jaký prasárničky papi na silnici provádí

b) velmi pravděpodobně si synáček roztříská držku o první kandelábr při pokusu o drift nebo o vybrání ostré zatáčky pod plynem aspoň ve 120 kmh, pokud to teda fotříkova fóbie hátépé s tuzingem z hypernovy zvládne, a s hodně velkou dávkou štěstí zmrzačí jen sebe

c) pokud má tatík tuningovou káru v pravém slova smyslu tuningu, tzn. maximální přizpůsobení jízdních a výkonových vlastností, tak s autem strávil tolik času a nabouchal do něj tolik peněz, že si dá pozor na synáčka...

Navíc celá tahle stupidně rádoby moralizující debata o hrách mi přijde dost mimo. Podle stejného metru bys potom musel zakázat program 2/3 médií, viz. tévé (z)nova a spol., nebot´ jejich program po 20:00 stojí vždy za to, mrtvoly, mrtvoly, arnold van stallone vyskočí z letadla, pádem postřílí půlku armády káeldéer, zbytku na zemi utrhne koule, všechny pobije, rozdá si to s Kim Ilovou dcerou a je hýrou.

Nemluvě o jiných pěkných intelektuálních libůstkách v TV. U hry se může argumentovat, že je přeci jenom interaktivní, ale stejně, pokud jsi vnímavý divák, výsledek je stejný. Takže když do ruky puber´ták dostane takovou hru, je to stejné riziko, jako když si na svém kompu ve svém pokojíčku pustí film typu Fast and Furious, který si včera stáhnul....

Odkaz ke komentáři

Vy jste neskutečně zmlsaní. Já jsem rád za kažé NFS co vyjde.Říkejte si co chcete,ale každý díl je dost kvalitní a nemá ve svém žánru arkád tohoto typu konkurenci(až na vyjímky)Hrál jsem naprosto každý díl NFS,který vyšel a pokaždé se mi líbil.A jsem rád že EA dělají to co dělají.A stejně tak horda lidí po celém světě

Odkaz ke komentáři

Vy jste neskutečně zmlsaní. Já jsem rád za kažé NFS co vyjde.Říkejte si co chcete,ale každý díl je dost kvalitní a nemá ve svém žánru arkád tohoto typu konkurenci(až na vyjímky)Hrál jsem naprosto každý díl NFS,který vyšel a pokaždé se mi líbil.A jsem rád že EA dělají to co dělají.A stejně tak horda lidí po celém světě
Na PC jsem s radosti hral taky kazdej dil.... Ale myslim, ze tady se mluvi o zklamani carbonu na PSP.............
Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu