shadow.wizard Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 ^^ Nic z toho... na PSP to bude vyzerat ako na mobile... rovnaka kktina kazdy rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twothrones Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 mě se to zdá jako docela dobrá hra....u nás ve škole to všichni smažej na mobilech....já bych si to rád zahrál na psp....... nevíte kde to stáhnu?? (torrent ale našel jsem jen nějaký premium....kde po mě chtěj 5 dolarů a na to se jim vys...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 na psp to jeste neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 ale dufam ze na PSP alebo na PC????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twothrones Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 já vim že to ještě nevyšlo ale tady to je ale nebudu platit 5dolarů..... http://torrentreactor.net/search.php?client=bitcomet&words=need%20for%20speed%20pro%20street%20psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 na psp to neni , pochopis to ?? ! bude to fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 vyslo PC demo, skusal niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 všechny EA linky jsou plný .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 já vim že to ještě nevyšlo ale tady to je ale nebudu platit 5dolarů.....http://torrentreactor.net/search.php?client=bitcomet&words=need%20for%20speed%20pro%20street%20psp to je jenom reklama:lol: tak zkus napsat do toho vyhledávače jsem id*ot a uvidíš co ti to tam najde:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 vyslo PC demo, skusal niekto? ja..ale jak kazde demo nfs je fest narocne na grafiku nvm preco... carbon mi isiel na deme spomalene..ale ked som stahol full tak som mal secko na maxime..akurat shaderi so mmal na low...a ked spustim nfs pro street a nastavim len 1024 768 a dam nizke ddetaili a spustim zavod tak mi vypne hru...ked si ju xem zahrat tak musim mat nastavenie na 600x480...a to je o hovne take hranie.... tak uvidim jake to bude full. ;) ale podla dema ma ta hra nejak nedachla :?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Já mám to demo a docela mě to zklamalo myslel jsem si že tu bude něco jako U2 ale neni. Graficky mi to příjde celkem dobře zpracovaný. Na max. detaily sem tam nějákej lag, lae jinak pohoda. Jsou tam jen trate (trapný) chtěl jsem tam město, mi to příjde ovladatelností jako carbony na PSP.(auto na vysílačku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Demo se mi trhá jako svina, můj index očekávání 6. Doufám že to bude lepší než předchozí ubohé díly. NFS 5: Porsche 2000 forever. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 No, doufam že to půjde ve stopách Rivals a né Carbon... Hlavně at to nejde ve stopách Most Wanted to byla fakt pitomost :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 mno.. mam full verziu na PC a zatial som hral iba prve 3 kola a vyzera to docela dobre ;) .... myslel som si ze to bude shit ale da sa to.... ovladanie je ako realisticke.... proste cool :) uz sa tesim ked budem mat notas ze to budem parit na full detailoch ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Posli mi link na download tech pro streetu na PC v Pm pls, pokud mozno torrent , jo a cetl sem tady ze na PSP to vyjde 7. a dnes je 19. jakto ze to tu jeste neni :)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 člověk by očekaval že když se to jmenuje pro street tak tam budou ulice ve městě a sou tam jen okruhy! jinak myslim že to bude dobra hra!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 mno.. mam full verziu na PC a zatial som hral iba prve 3 kola a vyzera to docela dobre ;) .... myslel som si ze to bude shit ale da sa to.... ovladanie je ako realisticke.... proste cool :) uz sa tesim ked budem mat notas ze to budem parit na full detailoch ... tvoja PC konfigurácia ? grafika MB ? dík demo se trhalo jako prase, možná full ka pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 co myslíte? šlapalo by to na 1.6celeron 512ram a 128mb grafarna?:D (notebook):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 co myslíte? šlapalo by to na 1.6celeron 512ram a 128mb grafarna?:D (notebook):Do tom pochybuji, já mam 2800+ 1,8ghz, 1,7Gb ram,128 MB Radeon 9600 a na nejmenší detaili bez kouře, poškození a na 640x480 to sekalo jako prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Heledte kdy teda vyjde na PSP a nemate nekdo torrent na PC verzi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Heledte kdy teda vyjde na PSP a nemate nekdo torrent na PC verzi ?? na PSP vyjde do Unora 2008 ... a k tomu torrentu - www.torrentspy.com , www.mininova.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 na PSP vychází v únoru :dozey:...torrnet so najdi třeba na www.mininova.org edit: závorka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 pokud chcete diskutovat o pc verzi bezte do ostatnich diskuzi ... promazano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 to mas jedno :) nejdulezitejsi bude, ze to bude uz konecne realistické :D Zklamu tě, PC verze je dost nereálná takže od PSP počítej další nepovedené speedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Zklamu tě, PC verze je dost nereálná takže od PSP počítej další nepovedené speedy Je reálná až moc na tu nejtěžší uroven.. Rozhodně víc než minulý díly :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.