xUltimate Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Zdary, muj monitor nepodporuje HDCP, tak jsem se rozhodl místo do her zainvestovat do monitoru.. Vybral jsem si tenhle ( klik ), co na něj říkáte? Full HD, 21,5; prý je stavěný pro nejnovější konzole ;) Potěší mě vaše připomínky i kritika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 pletu se nebo u toho není vstup HDMI jen DVI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Je tam dvi, ale to je v poho, mám redukci z hdmi > dvi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 aha to jo, ale jinak monitor dobrej HDCP asi mám když to doporučujou na ps3:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 HDCP má, je to tam napsané ;) Cituji je: "Ponořte se proto do světa Full HD digitální zábavy - ať už hrajete nejnovější hry na PS3, přehráváte své oblíbené Blu-ray DVD, nebo sdílíte s nejbližšími vzácné okamžiky natočené HD kamerou!" V úterý mi přijde, tak jsem zvědavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Tady je nějaká recenze:http://pcworld.cz/hardware/recenze-benq-g2220hd-7266 Za ty prachy dobrej kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 :blink: http://console-forum.net/showthread.php?t=78220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Tamto byl dotaz jak to připojit, tohle se týká názoru na monitor, čili úplně rozdílné topicy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Jasný, ale já jen že tam píšeš, že ten monitor máš a ten HDCP má - což jak vidím je tvůj hlavní důvod, proč chceš kupovat novej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Co jsem se dočetl tak nemá. Třeba dělají tenhle monitor ve více verzích s a bez HDCP. Každopádně v manuálu mám napsáno HDCP Support: No. Jeden z důvodů proč kupuju novej je určitě to HDCP, protože nemam jak na PS3 hrát, ale taky proto, že toužim po širokoúhlym monitoru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassi Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 podle me by stacilo jestlize ten stary monitor HDCP (nebo jak) má tak zapojit do nej ps3 a pri zapinani PS3 (dotknutim se prstem toho "tlacitka") nechat palec dele prilozeny, tim se spusti neco jako automaticke nastaveni zobrazeni a mela by ti to zjistit jak to mas pripojene me to delalo taky u klasicke tv kde sem to mel prez AV a u LCD kde sem to mel prez HDMI.. dycky sem podrzel to zapinani dele tim se resetovalo stare nastaveni a a zobrazilo se normalni nastaveni obrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Zkošel jsem, na TV mi to šlo a u starýho monitoru ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.