Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Čau all dával jsem si češtinu do PSP už po 2. tak sem se nekoukal na návod a přemazal jsem složku VSH PSP nejde zapnou takže ho ani nepřipojím k PC pls radu :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 nemas aspon tu slozku VHS v kosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 nahrál zkoušel jsem to 3x znova to VSH bude asi nějaká zpouštěcí sračka a v koši to nemám protože sem to nahradil :( pls ten upload pak to flashnu znova aby s eto dalo do kupi moc prosím :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 No asi ne... jinak by ti to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 prosím upload :( a nejdo to to VSH je asi něco spouštěcího prosím ten upload pak to flashnu aby to bylo normal pls tekken prosím na kolenou :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Jeden blbej upload prosííím sem s toho na prášky prosííím prosííím prosíííííííííííííím :cry: to tady nikdo neumí udělat upload? Tomudle se říá forum nedokáže tady nikdo pomoct :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Jezis tak nemas byt dementne retardovanej a udelat to co ti rikal Tekken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Udělej to přes Recovery flasher, nic složitého to neni. http://console-forum.net/showthread.php?t=31542 Co je tohle za forum ? .. Normální, už jeden ti tu dal zálohu VSH a ty jsi to asi špatně nahrál a ještě ke všemu riskuješ brick. Pokud si neumíš přečíst návod a udělat vše podle něj, neni problém v tomto foru, ale v tobě ;) Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Patrik88
Čau all dával jsem si češtinu do PSP už po 2. tak sem se nekoukal na návod a přemazal jsem složku VSH PSP nejde zapnou takže ho ani nepřipojím k PC pls radu :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts