Wendy Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Zdar lidi, dívám se jen tak po internetu a najednou zjistím, že na www.gameleader.cz mají Forzu Motorsport 3 Limited Edition jen za 899Kč, ale pouze do vyprodání zásob :) cenu her na Xbox moc nesleduji, ale myslím že to je dobrá cena ;) odkaz [code]http://www.gameleader.cz/xbox-360-hry/565/forza-motorsport-3-sberatelska-edice.html[/code] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Cena je to bezesporu dobrá, ale viděl jsem někde, že se dělá tato Limited Edition i v CZ a tady je CZ jen manuál. Zajímalo by mě, jestli jsou opravdu dvě edice, anebo to jen každý popisuje na svém shopu jinak a jedná se o jednu a tutéž. Příklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Cena je to bezesporu dobrá, ale viděl jsem někde, že se dělá tato Limited Edition i v CZ a tady je CZ jen manuál. Zajímalo by mě, jestli jsou opravdu dvě edice, anebo to jen každý popisuje na svém shopu jinak a jedná se o jednu a tutéž.Příklad inak ked kliknes na tie napisi ze cz.....sk....pl....hu....v tvojom odkaze tak sa zmeny ten text do toho jazyka...takze to tam je asi preto.....ci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 nn, myslím to u názvu hry (CZ/HU/SK), ne ty odkazy pod textovým popisem hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.