DSTT menu v 1.15 (na 99% nemám fake DSTT, ale radši jsem tam v 1.17 nedal)
a
moonshell v 1.71 (2.0 jde prý jen v YS menu)
Vše víceméně funguje (hry, video, mp3, jpg obrázky), ale když zapnu NDSko je v tom takovej maglajz. Mám problém s:
1. jak vyskočit ze hry do DSTT menu, abych nemusel vypnout NDSko.
2. po tý instalaci mooshellu mám v NDSku mraky souborů...jakoby pro různý karty, nevím....dsstt tam není...nevím co můžu vymazat nebo tam mám všechno nechat. Náhodně nějakej vyberu a většinou se mi zobrazí složky co jsem si v NDSku udělal-video, hudba atd. ...vyberuu třeba pak konkrétní video nemo mp3 a spustím....ale, když chci zpátky na hry musím DSKo vypnout...je to tak správně? Prosím o pomoc, jak správně na ten moonshell.
Otázka
kiboko1
Už mám DSTT...dal jsem tam:
DSTT menu v 1.15 (na 99% nemám fake DSTT, ale radši jsem tam v 1.17 nedal)
a
moonshell v 1.71 (2.0 jde prý jen v YS menu)
Vše víceméně funguje (hry, video, mp3, jpg obrázky), ale když zapnu NDSko je v tom takovej maglajz. Mám problém s:
1. jak vyskočit ze hry do DSTT menu, abych nemusel vypnout NDSko.
2. po tý instalaci mooshellu mám v NDSku mraky souborů...jakoby pro různý karty, nevím....dsstt tam není...nevím co můžu vymazat nebo tam mám všechno nechat. Náhodně nějakej vyberu a většinou se mi zobrazí složky co jsem si v NDSku udělal-video, hudba atd. ...vyberuu třeba pak konkrétní video nemo mp3 a spustím....ale, když chci zpátky na hry musím DSKo vypnout...je to tak správně? Prosím o pomoc, jak správně na ten moonshell.
Kiboko1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.