Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pc okolo 5000 Kč? Povede se vám...?

Otázka

Odesláno

Ahoj , potřebuju složit pc do 5000 Kč (+- asi tak 500 Kč...).

Měl by sloužit především ke hraní her ... (ikdyž vím že v takovém omezení je to téměř nemožné....)

Co jsem se kouklal tak mám nějaké malé návrhy , ale nejdříve mě zajímá co vymyslíte vy...

Lajcké požadavky: minimálně 1gb ram , solidní procesor , dobrou kartu (proto dobrý procesor abych postupem času až budu peníze mohl na procesor pověsit lepší kartu a nebyl by problém... nicméňě čím lepší karta tím víc si na tom budu moc zahrát her , převším nových... :bash:) hdd: min.250 GB.

jinak mě nic už nenapadá... a těším se co vymyslíte! :)

Prostě abych z těch 5000 Kč "vytřískal " co nejlepší pc...

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

otazka zni co za hry na nem budes hrat ... chces nejnovejsi ? hoh jak pise kuba - low , sem tam budes rad kdyz to pojede nakejch par FPS...stacej ti starsi hry - zminkou asi tak nejhranejsi - CSS , WoW ( uvadim podle zanru co znam nejvic ) pak takovy PC sezenes krasne a urco ti nekdo pomuze ho sestavit ... pokud ale trvas na nejnovejsich hrach radim ti xbox 360 ... ja vim PC to neni ale budes to mit tak akorat ;)

• 0
Odesláno

Za 5k s herním PC nepočítej. Pokud chceš sestavit PC za 5k tak OK, ale nebude na hry. Jestli chceš nějaký lepší PC do 5k, tak nějaký použitý třeba z Aukra, ale stejně to za tu cenu nebude herní PC. Nějaký nový hry tam možná rozjedeš, ale herní PC má bejt o tom, aby se ty hry dali pořádně hrát a ne jenom je spustit a hrát na 5 fps.

• 0
Odesláno

No já sehnal dost výkonnej komp za pakatel

AMD Athlon 64-Duo Core-2,6GHZ

ATI Radeon HD 3850-myslim ještě nějakej pátek v záruce, mam i krabici

2GB ram

seasonic 430W-s krabicí a ještě v záruce

Ktomu DVD vypalovačku, TV kartu Pinacle (nová stojí 2k) a legální win Vista, to vše za 1000,-, jediná nevýhoda byla že sem si musel dokoupit disk. Takže kompletní sestava s diskem mě přišla na 2k. (Měl sem to přes dobrého známého)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu