bartos Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 mate to někdo jake to je šel bych do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Já ho mám.Všechno funguje dobře ty repráky hrajou hlasitějc než samotné PSP,ale nemaj basy.Ta záložní baterka je dobrá opravdu to prodlouží tak o 5 hodin.Akorát je teda docela veliký boužel se nedá nosit v kapse u kalhot jeda v báglu.Jinak je to dobrá věcička jsem s ním spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartos Odesláno Červen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 takže je to gut a jde to rozložit abis měl s toho stojan že to postaviš a divaš se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 aj jaho mam aje to presne tak ako pisal predator, navyse sav tom da bezpecne downgradovat alebo flashovat FW lebo tofunguje ako nabijacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartos Odesláno Červen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 tak to je super jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 takže je to gut a jde to rozložit abis měl s toho stojan že to postaviš a divaš se Jo zespodu to má takovou nožičku o kterou se to opře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 docela dobrá věcička, kámarád ten obal má a když jsme jeli vlakem tak se šiknul jako hovadoooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Na dlouhé cesty je tonhle pouzdro dobrý.Taky jsem ho už používal na dlouhou cestu a je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.