bartos Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 mate to někdo jake to je šel bych do toho Quote
Prédátor Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Já ho mám.Všechno funguje dobře ty repráky hrajou hlasitějc než samotné PSP,ale nemaj basy.Ta záložní baterka je dobrá opravdu to prodlouží tak o 5 hodin.Akorát je teda docela veliký boužel se nedá nosit v kapse u kalhot jeda v báglu.Jinak je to dobrá věcička jsem s ním spokojen. Quote
bartos Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 takže je to gut a jde to rozložit abis měl s toho stojan že to postaviš a divaš se Quote
mootoo Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 aj jaho mam aje to presne tak ako pisal predator, navyse sav tom da bezpecne downgradovat alebo flashovat FW lebo tofunguje ako nabijacka Quote
Prédátor Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 takže je to gut a jde to rozložit abis měl s toho stojan že to postaviš a divaš se Jo zespodu to má takovou nožičku o kterou se to opře. Quote
narliza Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 docela dobrá věcička, kámarád ten obal má a když jsme jeli vlakem tak se šiknul jako hovadoooooooooooo Quote
Prédátor Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Na dlouhé cesty je tonhle pouzdro dobrý.Taky jsem ho už používal na dlouhou cestu a je to super. Quote
Recommended Posts