fatalis Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 kua jsem v HR7 samozdrejme ze sem se tam dostal v solu :D ale uz to proste dal nejde xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 kua jsem v HR7 samozdrejme ze sem se tam dostal v solu :D ale uz to proste dal nejde xD no já si myslim, že ta hra v solu nejde dohrát...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 hale hosi sem ji stahnul a vubec nwm co mam delat sem v naky skole mam neco najit a vubec nwm co!poradte mi jestly tu skolu vubec mam delat nebo proste poradte jak mam zacit!predem dekuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 no já si myslim, že ta hra v solu nejde dohrát...:D ale jde nebud zbrkly a nedivej se furt kolik ti zbyva času :psp: chyby mi uz jen 3 Questy a mam urqent na hr8 :psp::cheesygrin: hale hosi sem ji stahnul a vubec nwm co mam delat sem v naky skole mam neco najit a vubec nwm co!poradte mi jestly tu skolu vubec mam delat nebo proste poradte jak mam zacit!predem dekuju! splne jeden Quest v treningu (škole) :) a pak muzeš delat questy u babky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Tak v té škole bych asi doporučil weapon training, tam si vybereš 1 z 11 zbraní a vždycky zabiješ 5x nějakou potvoru (teď sem jak naschvál zapomněl, jak se jmenuje:):)) tam si vyzkoušej všechny zbraně atd. a nebo si pročti tady tutoriál ve sport clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 A ještě se chci zeptat co znamená u toho brnění to Blademaster Use a Gunner Use??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 dik moc kluci..uz du an to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 A ještě se chci zeptat co znamená u toho brnění to Blademaster Use a Gunner Use??:) Blademaster je na zbrane na blizko(mece, kladivo) a Gunner je na zbrane na dalku ( luk,kuse...) Fatalis, nejsem zbrkly, ted sem se zrovna dostal do HR 5... :)myslel sem ze je treba skoro nemozny udelat to solo uplne do HR 9... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Blademaster je na zbrane na blizko(mece, kladivo) a Gunner je na zbrane na dalku ( luk,kuse...)Fatalis, nejsem zbrkly, ted sem se zrovna dostal do HR 5... :)myslel sem ze je treba skoro nemozny udelat to solo uplne do HR 9... je to moždy jako hraju solo zatim sem HR7 :) a daři se mi :) když tak se podivej je to moje video ale už celkem stare :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 je to moždy jako hraju solo zatim sem HR7 :) a daři se mi :) když tak se podivej je to moje video ale už celkem stare :) hodně pěkný! :) Z jakýho je to HR? Tak já sem teď v tý HR 5 a neměl sem zatim ani jeden problém, zatim taky uplně v pohodě... Teda az na zacatek hry, to sem mel obrovsky problemy z Giadromem...:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 hodně pěkný! :) Z jakýho je to HR? Tak já sem teď v tý HR 5 a neměl sem zatim ani jeden problém, zatim taky uplně v pohodě... Teda az na zacatek hry, to sem mel obrovsky problemy z Giadromem...:cheesygrin::cheesygrin: počkej si až budeš delat delat urqent na HR6 :D pokud si ješte problem nemel tak budeš mit z akantorem:wohow: no a monster hunter si ted vychutnavam v plne parade napojil sem to totiž přes remoteJoy na notebook a z notasu sem napojil obraz na plazmu :wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 počkej si až budeš delat delat urqent na HR6 :D pokud si ješte problem nemel tak budeš mit z akantorem:wohow: no a monster hunter si ted vychutnavam v plne parade napojil sem to totiž přes remoteJoy na notebook a z notasu sem napojil obraz na plazmu :wohow::wohow::wohow: cože? takže já ted na HR 6 potrebuju zabít Akantora?:!::cheesygrin: Tak to konec...:cheesygrin: jinak s tou plazmou... ty to mas napojeny na plazme, na ni koukas a na psp nekoukas, jako co mackas... Kdyt to musi byt blbe, kdyz nevidis co mackas...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 A jak myslíš že se hraje třeba na PS2/PS3 :dozey: :lol: Tam taky nekoukáš na dualshock :D Jinak Aka-chan je ještě v pohodičce (pro jednoduché zabití si vem hodně flashek, a matroše na flashky) xD Potom třeba Ucaťulpas, Akantorův větší bráška... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 cože? takže já ted na HR 6 potrebuju zabít Akantora?:!::cheesygrin: Tak to konec...:cheesygrin: jinak s tou plazmou... ty to mas napojeny na plazme, na ni koukas a na psp nekoukas, jako co mackas... Kdyt to musi byt blbe, kdyz nevidis co mackas...:cheesygrin: nemusim videt co mačkam proste to vim :D a na te plazme to vypada lepe jak ma psp sem čekal ze to bude hnus ale opak je pravdou JINAK SE PODIVEJ DO MEHO TOPICU kličove Questy tam maš napsane jake questy maš splnit pro odemčeni dalšiho HR maš tam napsane i jake urqenty te čekaj:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 A jak myslíš že se hraje třeba na PS2/PS3 :dozey: :lol: Tam taky nekoukáš na dualshock :DJinak Aka-chan je ještě v pohodičce (pro jednoduché zabití si vem hodně flashek, a matroše na flashky) xD Potom třeba Ucaťulpas, Akantorův větší bráška... :D nj, asi to pude, jen sem si to neumel predstavit... kdyt taky hraju auta na joystiku na PC...:cheesygrin: Nejak sem si to neuvedomil...:cheesygrin: jinak akantora snad zvladnu,doufam...:cheesygrin: Fatalis, koukal sem do tviho topiku, hodne mi uz pomohl, diky, je to skvely.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 A jak myslíš že se hraje třeba na PS2/PS3 :dozey: :lol: Tam taky nekoukáš na dualshock :DJinak Aka-chan je ještě v pohodičce (pro jednoduché zabití si vem hodně flashek, a matroše na flashky) xD Potom třeba Ucaťulpas, Akantorův větší bráška... :D proti ucama sem jeste nebojoval ale pride mi to same co akantor zato staženy HR6 white fatalis toho sem ješte nedal :) Edit: bunny jojo nemaš zač :D doufam ze to pomuže i ostatnim a nebudou to kritizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 proti ucama sem jeste nebojoval ale pride mi to same co akantor zato staženy HR6 white fatalis toho sem ješte nedal :)Edit: bunny jojo nemaš zač :D doufam ze to pomuže i ostatnim a nebudou to kritizovat hlavně že jméno tvé je Fatalis... to Musíš mít přece zmáknutý všechny Fatalise, když si bereš jejich jméno...:cheesygrin::cheesygrin: Ne dělám si srandu... Fatalise sem ještě ani neviděl( taky jak bych mohl když sem c HR 5), ale myslim, že to neni moc hodný monstrum...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 hlavně že jméno tvé je Fatalis... to Musíš mít přece zmáknutý všechny Fatalise, když si bereš jejich jméno...:cheesygrin::cheesygrin: Ne dělám si srandu... Fatalise sem ještě ani neviděl( taky jak bych mohl když sem c HR 5), ale myslim, že to neni moc hodný monstrum...:cheesygrin: nene hodny neni vubec stači jeden blesk a je po tobe:) s crimson fatalisem a black fatalisem nemam vubec problem i když maji 20k HP vzdy je zabiju ve 4 kole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Nazdar chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte kde sehnat saved game vše co najdu tak mi nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 bodeď bi jo proč to neuděláš sám? jsou tady hráči co ti klidně poradí ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xiron Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Zdravim chci se zeptat na tema k tehle hre vzdycky kdyz se dostanu do takové jeskyňě s modrýma "raptorama" tak jakmile se ke mě přiblížej tak se mi sekne celý psp a musim natvrdo restart nevite cim by to mohlo byt ? uz jsem zkousel 2 různé iso soubory a porad to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.