Slimák Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Zdravím, po roce jsem se vrátil opět k PS3. Chtěl bych se zeptat, jak to v praxi funguje s těmi volnými sloty. Měl jsem jednu PS3, kterou jsem při prodeji nedeaktivoval, pouze jsem odstranil vše do výchozího stavu. Mám to brát tak, že když jsem pořídil další PS3ku a aktivoval na ni svůj účet, mám tedy volní jen 3 sloty? Dále mě zajímá, když někomu poskytnu svůj účet (PSN ID + heslo), aby si stáhnul věci, které jsem zaplatil, tím se tedy odečte další slot pro aktivaci třeba budoucí PS3 nebo má každá hra či obsah z PSN svoje vlastní sloty? K PSN ID mám vedenou kreditní kartu, pokud někomu PSN ID + heslo poskytnu, bude se to tvářit jako u mě, tzn. může nakupovat vesele na mou kreditku? Děkuji za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 1) Ano 2) Ano, účet má 5 slotů... 3) Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 3. můžeš ale smazat údaje o kartě, takže pak není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Díky za info. Já původně myslel, že sloty se odvijí od jednotlivých her, tzn. slot=hra, nikoliv že slot=účet PSN. Takže tam, kde si nějaký uživatel logne můj účet = -1 slot? Ještě jeden dotaz. Když jsem loni prodal PS3 a vše včetně účtu vymazal (sice jsem neprovedl deaktivaciv menu), zabralo to i tak slot, nebo nyní mám jen 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.