Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Volné sloty, sdílení mého účtu - dotaz na pár detailů


Slimák

Recommended Posts

Zdravím,

po roce jsem se vrátil opět k PS3. Chtěl bych se zeptat, jak to v praxi funguje s těmi volnými sloty. Měl jsem jednu PS3, kterou jsem při prodeji nedeaktivoval, pouze jsem odstranil vše do výchozího stavu. Mám to brát tak, že když jsem pořídil další PS3ku a aktivoval na ni svůj účet, mám tedy volní jen 3 sloty?

Dále mě zajímá, když někomu poskytnu svůj účet (PSN ID + heslo), aby si stáhnul věci, které jsem zaplatil, tím se tedy odečte další slot pro aktivaci třeba budoucí PS3 nebo má každá hra či obsah z PSN svoje vlastní sloty?

K PSN ID mám vedenou kreditní kartu, pokud někomu PSN ID + heslo poskytnu, bude se to tvářit jako u mě, tzn. může nakupovat vesele na mou kreditku?

Děkuji za případné odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za info. Já původně myslel, že sloty se odvijí od jednotlivých her, tzn. slot=hra, nikoliv že slot=účet PSN. Takže tam, kde si nějaký uživatel logne můj účet = -1 slot?

Ještě jeden dotaz. Když jsem loni prodal PS3 a vše včetně účtu vymazal (sice jsem neprovedl deaktivaciv menu), zabralo to i tak slot, nebo nyní mám jen 4?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu