Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

po roce jsem se vrátil opět k PS3. Chtěl bych se zeptat, jak to v praxi funguje s těmi volnými sloty. Měl jsem jednu PS3, kterou jsem při prodeji nedeaktivoval, pouze jsem odstranil vše do výchozího stavu. Mám to brát tak, že když jsem pořídil další PS3ku a aktivoval na ni svůj účet, mám tedy volní jen 3 sloty?

Dále mě zajímá, když někomu poskytnu svůj účet (PSN ID + heslo), aby si stáhnul věci, které jsem zaplatil, tím se tedy odečte další slot pro aktivaci třeba budoucí PS3 nebo má každá hra či obsah z PSN svoje vlastní sloty?

K PSN ID mám vedenou kreditní kartu, pokud někomu PSN ID + heslo poskytnu, bude se to tvářit jako u mě, tzn. může nakupovat vesele na mou kreditku?

Děkuji za případné odpovědi.

Odesláno

Díky za info. Já původně myslel, že sloty se odvijí od jednotlivých her, tzn. slot=hra, nikoliv že slot=účet PSN. Takže tam, kde si nějaký uživatel logne můj účet = -1 slot?

Ještě jeden dotaz. Když jsem loni prodal PS3 a vše včetně účtu vymazal (sice jsem neprovedl deaktivaciv menu), zabralo to i tak slot, nebo nyní mám jen 4?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu