mesyas Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 nevím jak to funguje u 'MHUGEN ale u chickhen pomáhá když dáš Restore Default Setings dělal jsem to pokaždé když mi chickhen nepovedl na 2-3pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Hmm tak to ti neporadím-nemáš tam náhodou nějaký jiný obrázky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunings Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Nemám,formátoval sem před tím kartu,zkouším vše možný,rychle dolů nebo pomalu,já už fakt nevím,má být něco vypnutý? Deaktivovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunings Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Tak si představte lidičky co sem zkusil,dal sem pod tím MhuSpeed jak sou ty 3 obrázky,tak sem dal Slideshow a pak sem teprve najel na MhuSpeed a okamžitě mi problikla obrazovka a restartovalo se PSP!! Tak to je super!! :-)) Tak du na další krok:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davaaa123 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Vsechno co sem mel udelat sem udelal a vsechno probehlo kdyz nakopiruju hru do slozky ISO a spustim hru na psp a mi jen problikne uvodni obrazovka a vyhodime to a napise The game could not be started. ( 80020321) udelal sem neco spatne??? dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maestro Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 muze mi nekdo poradit ... udelal jsem vse podle navodu, objevila se mi i slozka ISO v PSP ... ale jak tam dat stazenou hru (iso, cso) tak se mi jakoby restartuje a pak napise neco ve smyslu, ze hra nemuze byt spustena a nejaky kod k tomu, tohle to uz mi udelalo u 3 her ... nevite co s tim??? Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maestro Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 mam stejny problem a nevim co s tim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Vsechno co sem mel udelat sem udelal a vsechno probehlo kdyz nakopiruju hru do slozky ISO a spustim hru na psp a mi jen problikne uvodni obrazovka a vyhodime to a napise The game could not be started. ( 80020321) udelal sem neco spatne??? dik za odpoved muze mi nekdo poradit ... udelal jsem vse podle navodu, objevila se mi i slozka ISO v PSP ... ale jak tam dat stazenou hru (iso, cso) tak se mi jakoby restartuje a pak napise neco ve smyslu, ze hra nemuze byt spustena a nejaky kod k tomu, tohle to uz mi udelalo u 3 her ... nevite co s tim??? Dekuju U jakých her vám to konkrétně dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeffosek Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 doporučuji...skvělá práce...s tímhle prográmkem by to zvládlo i tříleté děcko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 doporučuji...skvělá práce...s tímhle prográmkem by to zvládlo i tříleté děcko... No když si přečteš pár postů, tak někteří s tim mají problémy :lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jolnys Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 potrboval bych poradit. kdyz najedu do photo na obrazky psp se mi sekne a nic neudela.. Co mam delat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Musíš to zkoušet víckrát dokavaď se PSP neresetuje, je to nestabilní a normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EaZy Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 zdravim,ze servisu se mi vrátilo psp s deskou na kterou flash nejde,bylo mi řečeno že pouze přes chickhen,jde tam i mhuspeed ? já bych řek že jo kdyžje to alternativa ale nejsem si jistej právě ) na ten 5.03Gen-C...fachaj tam ISO hry ? nebo jen CSO ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 MHUSpeed = ChickHEN, takže zkus obojí co se líp chytí. ISO je to samý jako CSO, akorát CSO má větší kompresaci a míň zabírá, ale na druhou stranu se dýl načítá a hra se může i sekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leji Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Ahoj,super navod,povedlo se mi to ...ale...po hodine hrani se mi psp seklo a od te doby nemuzu hrat iso hry.( nejsou najednou na karte videt,jen savy)Budu to muset preinstalovat.Neslo by pridat gen D4...ten udajne tento problem resi ! Moc dekuju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Ne nešlo, musíš zase nahodit podle tohoto návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Už to dělám po 50tý :D Pořád nic.. Pořád se to jen vypne u Mhspeed Mám najet na MH1 nebo SPEED1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xakrurychle Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 muzu se zeptat k cemu je tedy prometheus kdyz tady pisete ze staci pouze ty soucasti baliky ktere jsou od vas?..koukal jsem na tut nad vami s tim prom a ted nejak nechapu..muzete nekdo vysvetlit prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 5.03 Prometheus je novější verze 5.03 GENu ... Buď použiješ GEN nebo Prome, oboje má umožnit spouštět ISO/CSO hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopec3 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj, postupoval jsem podle návodu vše je Ok, ale nechtěně jsem si znemožni přístup do / GEN VSH MENU ( Recovery menu) Tlačítko SELECT jsem nechtěně vypnul. Skoušel jsem formátovat Kartu, restore default settings a opětovná instalace firwaru ale do Recovery menu se nedostanu. Nevíte prosím jak se tam dostat. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.