Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 315
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Takze defakto to zase nic neresi, muze se na LIVE nevi jestli se nedostane BAN a kdyz bude novy update tak jsou zase vsichni v haji kdyz ho provadite jen na vlastni nebezpeci. Nebo ho neudelate a nezahrajete si stejne. Tak jsem se na to tesil a ted se me to zda jako blbost........

Nevim na co jsme tak dlouho teda vsichni cekali..........

Odesláno

Tohle je ale to co uz tu bylo. Tento firmware mel bejt uplne o necem jinym. Spousty lidi je na Live i se starsima FW v tuto chvili. Aby neprisla vlna a nezabanovalo by to i LT. Snad jen posledni vec. Zatim neni vubec zadna informace, co by ziskala moji duveru ze je to bezpecne, prejit na LT a byt na LIVE, kdyz na LIVE chodi vsichni se vsema FW.

Odesláno

sakra lidi, co by jste chtěli zadarmo? Jistotu online hraní po dobu 10-ti let? Připadá mi, že rozežranost některých lidí nezná mezí. Nikdo Vás nenutí si flashovat na LT. Hrejte originály a jste v pohodě, bez starostí a takových problémů.

Jinak Zavorka to napsal o příspěvěk výše úplně přesně. Tak si vyberte, ale hlavně NEBREČET :psp:

Odesláno
(Jsem nováček...) Je pravda že nemužete hrát na live takzvané ,,non-stealth discs"?

Nebo jak to vlastně je? Slyšel jsem že je v tom nějaký háček, něco jako to kontrolování s Abgx.... jestli se nedají hrát hry se žlutým oznámení= problém s live(podle Abgx), tak je to na pr. protože asi 80% má žluté oznámení........

Vídíš název tématu, nebo to tady jen bezhlavě postuješ ? Název tématu je myslím: iXtreme LT. Pro tebe je tady tento topic, tam to napiš: Podej ruku blbovi :evil:

kdy ma bejt na samsung?

datum pro další mechaniky zatím není znám, ale bude to brzy, můj odhad je cca max. do 14-ti dnů

Odesláno
Neverim tomu,ze bude tento Fw bezpecnejsi nez 1,60,probihaly sice testy,ale muj kamarad Johnny,ma Fw 1,60 a prisel na Live caa pred mesicem a do dnes zadnej ban nedostal,tzn. ze testy noveho Fw co se tyce Live sou uplne k nicemu tecka

No a co že nedostal ban ?

Ty si jako myslíš, že ÚPLNĚ VŠECHNY KONZOLE, KTERÉ BYLY PŘIPOJENY ONLINE a měly fw iXtreme 1.6 dostaly ban ? To máš jako v hlavě tuto představu ? Nenech se vysmát. Těch konzolí, které přežily vlnu banování bude ve světě mnoho. Mimochodem jedna moje konzolka taky přežila s iXtreme 1.6.

...ale co jsem chtěl napsat... i kdyby Microsoft byl schopen detekovat přímo fw. v mechanice, nebude zámeřně odstřihávat od livka všechny konzole, které porušují podmínky xlive... a je to zámeřné, odkryl by tím karty a do budoucna by hackerům usnadnil práci.

iXtreme Lite Touch nebude odolné proti bannu navždy, ale na nějakou dobu určitě... :!:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu