sasa.lohr Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 mam to na poste:D konecne az pro to zalitnu tak napisu , jak to vypada (jestli nahodou nejsou v krabici ubrusy :roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 mam to na poste:Dkonecne az pro to zalitnu tak napisu , jak to vypada (jestli nahodou nejsou v krabici ubrusy :roll:) ok díky,btw: jak dlouho si čekal než to přišlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 cekal jsem tyden vlastne v nedeli to budou dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ok diky,ale jelikož byli vánoce tak se jim to asi prodloužilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Tak kamosovi kalhoty dosly a prej libovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 hmm, taky doufam ze ty vecicky budou tak lacove jako na obrazku:D mozna bych uz pockal na jarni klekci, ted uz je to celkem vybrane tak to mam doma vse OK jen to cekani, v krabici bylo to co jsem si objenal, nic nechybi ani nepribyva (coz by mi nevadilo:D) takze si to muzete v klidu objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 tak dneska mě kámoš ukazoval triko na vlastní oči a OK...takže můžete LOCK díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 ...oblečení sem objednal před měsícem je to zaplacený a ještě nedošlo..a ten chlap co tam má bejt tak nepíše..tak nevim...DEJTE SI POZOR! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 tak to je nemilé zrovna před chvilkou sem si tam objednal parádní zipku doufám že bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 ...oblečení sem objednal před měsícem je to zaplacený a ještě nedošlo..a ten chlap co tam má bejt tak nepíše..tak nevim...DEJTE SI POZOR! OBJEDNAVEJTE PRES DOBIRUKU placeni predem na ucet je vazne blbost, takhle vas kazdej vypece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 OBJEDNAVEJTE PRES DOBIRUKUplaceni predem na ucet je vazne blbost, takhle vas kazdej vypece to je věc názoru ale solidní obchod určitě ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 tohle zadny solidni obchod nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 cus, z tohohle shopu sem si obedna hadry za 5k a uz to bude mesic a nic mi porad neprislo. nastesti na dobirku. mezitim mi prisel mail, kterej posillali hromadne asi vsem, ze hadry poslali, jen ze posta to nedorucuje dom ale nechava to na posle.. LOL 1) posta necha kdyztak listek 2) kdyz sem jim napsal mail, ze nic nejde tak co jako bude, tak mi odpovedeli tou samou odpovedi. Tak jsem se sel kouknout pred uplynutim ty 14 denni lhuty, kdy kdyz to podle toho jejich mailu na poste je a nevyzvednes si to, tak to poslou zpatky jim. Uz to bude ten mesic a porad nic. myslim, ze tohle nejsou zadny seriozn obchodnici. Jestli tu je jeste nekdo takovej, podejte na ne stiznost na Ceskou obchodni inspekci, at se jim na ten jejich "eshop" kouknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 POZOR!POZOR!POZOR! na firmu KRUTÝ HADRY - je to podvod, i my jsme objednali oblečení a poslali peníze! což byla zásadní CHYBA!Lžou a vymlouvaj se, samé omluvy a odklady a kde nic tu nic!Budu jednat s Českou obchodní inspekcí a mám sto chutí se soudit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Objednal sem si tu mikinu,pásek a takovou blbost na klíče a vše v pohodě na dobírku mi to přišlo.Poštovný bylo sice asi 200 páč je to z německa ale zatim s nima mám dobrou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 presne tak, jestli je nekdo tak blbej a posila penize driv, nez dostane zbozi , tak je to jen jeho blbost pokud mate objednano pres dobirku tak by to dojit melo UZ JSEM PSAL ZE TO TRVA DELE, AZ TO BUDE MESIC PAK KRICTE, ME TO DOSLO TAKY ZA MESIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Mikina a kalhoty za 5 dní u mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ja si chci obednat krataky :-) hoodboyz ae cekam az na leto :D mno kamos si kupoval bundu gate + farmerky a vse ma doma :-) byl sem s nim i na poste :D takze ja jim verim ae penize predem ? :D nikdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Tak po pár zprávách a telefonátu s dispečerem mě objednávka konečně přišla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.