neo.a Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 nechal jsem asi jen dva dny hnit :D ale uz jsem musel uklidit :( skoda :D:D http://s2.imgupload.cz/img/--/149179/08z2Q/P1010978.JPG nic moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 nechal jsem asi jen dva dny hnit :D ale uz jsem musel uklidit :( skoda :D:Dhttp://s2.imgupload.cz/img/--/149179/08z2Q/P1010978.JPG nic moc :) hoho to sem od tebe nečekal ale jinak na mě nikdo nemá radši to sem dávat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 hoho to sem od tebe nečekal ale jinak na mě nikdo nemá radši to sem dávat nebudu njn, radši to se nedávej protože by tě Pistácie trhl ... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 verthandy sry ale tátova přítelkyně mi dneska uklidila podestýlku a to jsem jí ještě říkal že jsem se vsadil....njn uvidíme zkusím udělat bordel jak se dá páč ona je blbá a musí mi uklízet...(nemá co dělat v mým pokoji tak co dělá)...zatím čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 lidi ja jdu fotit :D spal u me kamos a tam se neda hybat takze mozna zitra tu bude foto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 lidi ja jdu fotit :D spal u me kamos a tam se neda hybat takze mozna zitra tu bude foto :D Opravdu už jen myšky a šváby a je to jak u cikánů :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 standartní bordel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.