Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3.30 OE-A nebo 3.40 OE-A??

Molda22

Otázka

jaký byste doporučili CF s těchto dvou jmenovaných? podle mého soudu by měl být lepší 3.40,jenže jsem si všimnul hodně lidí co bud psali,nebo to mají v podpisech že šli nebo že pujdou z 3.40 zpátky na CF 3.30 popřípadě na 3.03

Proč?je 3.40 OE-A nějaký problémový?obsahuje chyby?něco v něm nefunguje?díkes za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To bohužel není tak jednoduché jak o tom mluvíte. jen tak si "zkus a uvidíš,když tak dáš DG" Nechci brick a budu rad když se překonám k jednomu prvnímu DG,natož abych jich dělal více.Nemužu si dovolit riskovat možnost bricku. Proto potřebuju vybrat dobrý FW,který bude pokud možno bezproblémový co se týče her,filmů a hudby. a pojedou na něm novější hry.

EDIT: a ty vaše příspěvky mě pořád víc a víc utvrzujou v tom že moje 2.71 je stejně nejlepší,naprosto bez problémů.Jediný problém je to že nespustím Virtua tennis 3, Piráty z karibiku 3 a asi i par dalších her,protože potřebujou FW 3.03 a výš. :( ach jo

Odkaz ke komentáři

• 0

OMFG.. proc by se ti mel stat brick?? kdyz pujdes podle navodu, tak to mas v pohode ;) nedelej forky a uvidis.. dej na me.. to sme si rikal taky.. prvni DG v pohode a ted uz sem jich udelalasi 8... kdyz jedes pdoel navodu, nehrozi ti nic jinyho nez ze se ti dobre zmenie CF ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Já mám ted nově 3.40oe a naprostá spokojenost, vyzkoušela jsem tak kolem 20-30her a zatím jsem nezaznamenala jedinou chybu. Předtím jsem měla 3.03oe-c a taky spokojenost, ale na 3.40oe jsem šla jen kvůli tomu, že novější hry jako smash court tennis atd na tom už nefungovaly.

Odkaz ke komentáři

• 0

OMG tak mám to za sebou!!! úspěšně jsem provedl DG na 1.50 Spadl mi kámen ze srdce! a ted právě probíhá instalace 3.40 OE-A tak držte palce :)

EDIT: Hotovooooooo :D mám 3.40 OE-A. tak po pul roce jsem se odhodlal k přesunu z 2.71 na custom FW a zvládnul jsem to bez úhony. ted jen budu doufat,že ten custom Fw bude tak dobry jak to všichni říkají.:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu