Keles Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Neviete nejaké stránky kde by som našiel návody ako hrať psp hry??? Niečo na takýto spôsob: http://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=8269 Podľa tohto návodu so túto hru prešiel úplne bez problémov. Na jazyku mi moc nezáleží. diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 zkus gamefaqs... anjdeš tam hodně věcí...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 No a nepoznáš ešte niečo??? Skúsil som 3 hry a ku žiadnej nebol návod.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Nevim jak pro ostatni, ale pro me hrat hru s navodem krok po kroku je ... nuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Nevim jak pro ostatni, ale pro me hrat hru s navodem krok po kroku je ... nuda :D No to jo, ale když se někde zasekneš tak je furt lepší chacknout nějakej ten návod než hru odložit... Jinak teda nevím jestli je nějaká stránka, kde najdete všechny psp hry... Když už tak bych doporučoval Google > název hry psp návod a trošku pohledat... I když je teda fakt, že já jsem návod na psp hru snad nikdy nepoužil (max. jednou, dvakrát ale nepamatuji si to) a to už jsem hrál trojmístný číslo her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Přesně www.taksitokurvavygoogluj.cz :) prosím neber to jako urážku nebo tak podobně. Zkusil bych www.abecedaher.cz nebo www.games.tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Zkus youtube,a tam zadat název hry plus walkthourg ( teď nevím asi sem to napsl správně :) ) Většinou se na youtube dá najít postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 asi neumis hledat, ale na gamefaqs sou snad navody vsude...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 to VOndy tak takéto niečo som hľadal.DIKI Ešte by ma zaujímalo, dajú sa cez PSN hrať akékoľvek psp hry??? Myslím ale originálne hry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.