Dejv Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ukažte váš screen (Home+Power button) témata které v iPhonu používate 8) :arrow: Moje první schématko na iPhone :arrow: Zdrojem je schéma Mac OS X Theme :arrow: Ikonky jsou převzaté z jiných schémat a z dalších ikonek Tak snad se někomu bude líbit, nejduležitější je že se líbí mě :). Pokud by měl někdo zájem můžu upnout (ve složce jsou ještě tak 3-5 variant pro změnu jednotlivých ikonek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak to tady trochu obnovim. :) > Zaklad je v tematu s nazvem Suave + nejaky blbosti okolo.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 To se za svuj SB vsichni stydite? :-D Tady muj aktualni: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Galaxy- co je to za theme?? ze je to aj česky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Jura, jeste jsem ho nepojmenoval. xDD Wallpaper neni muj, ten je z dA. Zbytek je moje tvorba - Infiniboard, Iconoclasm + vlastni rozlozeni pres Iconoclasm Layout Builder, vlastni ikony ... Zatim vse, jeste to nemam dodelany. :-D Potom bych mohl klidne hodit link. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Nice Galaxy :) Hlavně lockscreen vypadá tak pěkně čistě. Tady je můj - je tam Stack a Categories s themem Abeo. Jediný co se mi nelíbí jsou ikonky pro složky, ale netuším, kde najít lepší. Na celý Cydii za něco stojí asi čtyři packy, a jeden z nich je tenhle (a stejně se mi moc nelíbí). Nějakej nápad?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Nejakej napad? :-D Zkus si neco najit na dA http://www.deviantart.com/#catpath=customization/handhelds/ipodtouch&order=9&q=categories nebo macthemes http://macthemes.net/forum/viewforum.php?id=24&p=1 . Kdyz to pak ty ikony, co sis vybral nakopirujes do /var/stash/Themes.xxx/<nazev skinu>/Icons/ a aktivujes to normalne ve winterboardu, tak ti to pujde. ;-) Ale ta ikona se musi jmenovat uplne stejne, jako se jmenuje na springboardu (zalezi i na velkych a malych pismenech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Okej. A to přemění i ikonky z Categories?:) (ještě jsem to nezkoumal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Jojo, premeni to ikony vseho, co mas na SB - tudiz i odkazy ze Safari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Perfektní, už to mám :) Ještě to bude chtít pár úprav, ale aspoň vím jak na to. Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.