Dejv Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Ukažte váš screen (Home+Power button) témata které v iPhonu používate 8) :arrow: Moje první schématko na iPhone :arrow: Zdrojem je schéma Mac OS X Theme :arrow: Ikonky jsou převzaté z jiných schémat a z dalších ikonek Tak snad se někomu bude líbit, nejduležitější je že se líbí mě :). Pokud by měl někdo zájem můžu upnout (ve složce jsou ještě tak 3-5 variant pro změnu jednotlivých ikonek). Citovat
Galaxy Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 Tak to tady trochu obnovim. :) > Zaklad je v tematu s nazvem Suave + nejaky blbosti okolo.. :D Citovat
Galaxy Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 To se za svuj SB vsichni stydite? :-D Tady muj aktualni: Citovat
jura555 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 Galaxy- co je to za theme?? ze je to aj česky Citovat
Galaxy Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Jura, jeste jsem ho nepojmenoval. xDD Wallpaper neni muj, ten je z dA. Zbytek je moje tvorba - Infiniboard, Iconoclasm + vlastni rozlozeni pres Iconoclasm Layout Builder, vlastni ikony ... Zatim vse, jeste to nemam dodelany. :-D Potom bych mohl klidne hodit link. ;-) Citovat
Moki Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Nice Galaxy :) Hlavně lockscreen vypadá tak pěkně čistě. Tady je můj - je tam Stack a Categories s themem Abeo. Jediný co se mi nelíbí jsou ikonky pro složky, ale netuším, kde najít lepší. Na celý Cydii za něco stojí asi čtyři packy, a jeden z nich je tenhle (a stejně se mi moc nelíbí). Nějakej nápad?:) Citovat
Galaxy Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Nejakej napad? :-D Zkus si neco najit na dA http://www.deviantart.com/#catpath=customization/handhelds/ipodtouch&order=9&q=categories nebo macthemes http://macthemes.net/forum/viewforum.php?id=24&p=1 . Kdyz to pak ty ikony, co sis vybral nakopirujes do /var/stash/Themes.xxx/<nazev skinu>/Icons/ a aktivujes to normalne ve winterboardu, tak ti to pujde. ;-) Ale ta ikona se musi jmenovat uplne stejne, jako se jmenuje na springboardu (zalezi i na velkych a malych pismenech) Citovat
Moki Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Okej. A to přemění i ikonky z Categories?:) (ještě jsem to nezkoumal) Citovat
Galaxy Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Jojo, premeni to ikony vseho, co mas na SB - tudiz i odkazy ze Safari. Citovat
Moki Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Perfektní, už to mám :) Ještě to bude chtít pár úprav, ale aspoň vím jak na to. Dík! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.