Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Tak....kdo hrajete TapTapRevenge 3 na iPhonu/iTouchi?? pište svoje přezdívky(CF+TTR3),a přidejte si do přátel ostatní z CF :D popřípadě se můžem domluvit na společné hře....:P -hra ke stažení zdarma na AppStore zde: TapTapRevenge 3-free download Seznam hráčů: Frozen Bee - FrozenBee Nil3E - Nil3Ecz Belomin - Belomin DarkTemplar - ciclop caesar - D_To Sim3to - Sim3to Moki - MokiCzech sasán - Ichitsugo do přátel se přidává: click na avatara v home--->nahoře Friends---->Add Friend:napiš přesdívku dej "Add"....a je to! Let's tapping :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Belomin ..... du to stahnout takze tak za 10 minut sem ready na hru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Nil3E - Nil3Ecz ...... I am the "Profešnl" xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 dobrý dobrý :D doufám že se připojí víc lidí :) oba sem si přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 aaaa napsal sem jako druhej a v seznamu hracu sem az treti..... xD.....ne sranda ;).....tak dem hrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 můžem....kterou místnost....? jooo vlastně můžeš hrát i jenom s friends....ale nikdo nejste online :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ja to hrávam .. Ale ako si vás mám pridať do Friends .. alebo vôbec ako si mám vytvoriť nick ? xD Keď dám Online , tak tam mám tie miestnosti .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ja sem onlajn ;).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Dark Temp...: když si v main menu,tak klikni na avatara,a nahoře dej Info....a sem napiš svojí přezdívku(vedle avataru XD ) Belomin:nevidim te v Friends Online :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 DarkTemplar - ciclop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo,Belomin,ty mě musis mit taky ve friends....:D click na avatara v home--->nahoře Friends---->Add Friend:napiš přesdívku dej "Add"....a je to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Frozen Bee , ja ťa mám v Friends ( všetkých mám ) .. už som ti aj napísal FB .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Hele, na 3GSku mi to jede ok, ale na 2G se po nainstalovani a pokusu ji spustit vrati beze změny zpět do menu.. nevite čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 aký máš fw na 2Gčku ? Ale toto nie je topic na pýtanie , ale na písanie nickov !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 nevim čim to je.....a taky nevim,proč nevidim svoje friends online :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Pridej si me na seznam s podminkou ze budeme hrat hry bez sipek. Nehodlam ze sebe delat kretena ktery v autobuse hazi telefonem :D Proto to ani neumim :D Sim3to Sim3to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 tak sem tam nick D_To ...ale jeste sem to nehral:Ddu to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 já hraju bez sipek pac mi to nejde :lol: A PŘIDEJTE SI ME TAKY NEKDO.......:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Taky me pripis :) Moki - MokiCzech Btw, jak mám uhnou / pouzit ty bomby, co mi porad kazi score v online hrani?:D Doted nevim, kde se tam berou :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Pridejte si me Ichitsugo :) Zaparime pokud se me nebojite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Btw, jak mám uhnou / pouzit ty bomby, co mi porad kazi score v online hrani?:D Doted nevim, kde se tam berou :)) To si musíš aktivovať štít nie ? btw neviete šípky ? xD Veď ja iba nakloním iTelefón do tej strany a potom zatrasiem .. Ale horšie je keď mám "Šejknuť" pre Revenge .. vtedy zatrasiem a niekedy netrafím xD .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 šipkama musíš trhnout do toho směru....a weapeons si kupuješ,nebo vyhráváš..... a ten revenge taky stačí pořádně trhnout,a stčí počkat,ptze kdyz nemissnes,tak muzes zašejkovat pro 8x i klidně a chvíly,a ne v tom okamžiku kdy se ti to napíše na obrazovce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 šipkama musíš trhnout do toho směru....a weapeons si kupuješ,nebo vyhráváš.....a ten revenge taky stačí pořádně trhnout,a stčí počkat,ptze kdyz nemissnes,tak muzes zašejkovat pro 8x i klidně a chvíly,a ne v tom okamžiku kdy se ti to napíše na obrazovce.... ja viem xD btw teraz som si stiahol nejaké ich hry a našetril som 103cdrts a stiahol som si David Guetta pack xD .. našetrím ďalších 100 a kúpim si The Prodigy xP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 103 kreditů? tam se ale za písničky platí pravejma penezma ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 103 kreditů? tam se ale za písničky platí pravejma penezma ne? Dá sa aj kreditmi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.