moral3z Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Ted jsem skusil TDK za 30,- v Datardu... funguje uplně v pohodě...asi to tak žhavý s těma mediama nebude...záleží taky asi na vypalce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppyczek Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 dokud jsem měl benq v 360 tak jsem kupoval imationy, ale teď mi můj stařičký samsung MS28 čte jen verbatimy. Resp. imationy čte taky, ale musí se nechat nabootovat verbatimka(musi být hra nainstalovana na hdd), až se dvd prestane točit-> eject, vložit imation a jede. Je to proces který absolutně nedává smysl, ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Já pálím jedině na Verbatim DVD+R DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 V tescu maj Tesco DVDcka 80 za pet dvdcek...asi je prubnu...max nepudou...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 V tescu maj Tesco DVDcka 80 za pet dvdcek...asi je prubnu...max nepudou...:) Varuji tě - tyto DVD nekupuj - to jsou nejhorší šmejdy . Jestli chceš vypalovat na levnější DVD , tak tyto jsou levné a kvalitní - vyzkoušené : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jááj, pozdě, koupil sem jich pět... tak uvidim, jak to zchroupe..ale nedavam tomu valnou sanci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Nedoporučuji kupovat z aukra dvd Aeone plus .. koupil jsem 25ks a upřímně řečeno stojej za h*vno, každou druhou hru musím vypalovat nadvakrát a nejlepší je, když hra funguje a uprostřed dohrané hry je najednou disk nečitelný,tak mi nezbývá než vypálit hru znovu. Radši budu pokračovat s dvd Emtec se kterýma jsem neměl jediný problém :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flasar Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Nedoporučuji kupovat z aukra dvd Aeone plus .. koupil jsem 25ks a upřímně řečeno stojej za h*vno, každou druhou hru musím vypalovat nadvakrát a nejlepší je, když hra funguje a uprostřed dohrané hry je najednou disk nečitelný,tak mi nezbývá než vypálit hru znovu.Radši budu pokračovat s dvd Emtec se kterýma jsem neměl jediný problém :thumbup: sjiždím druhý balík těchto DVD a nemám žádný problém ..... měl jsem i dva balíky emtecu a pár jsem jich vyhodil,ale to bylo spíše nováčkovskou nezkušeností a snahou vypálit DVD v noťasu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slok Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Poslední 3 roky sem vypaloval jenom na notasu a vsechno v cajku. Vcera sem narazil... Battlefield 3 uz mi to neprechroupe. Vsechno to byly Verbatimky a mechanika BenQ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 U Battlefieldu je vše mnohem komplikovanější, jelikož se jedná o hru se systémem ukládání dat XGD3, více viz http://console-forum.net/tema/131611-navod-na-ixtreme-burner-max-a-informacie-o-xgd3-napalovanie-xgd3-medii-a-testovanie a http://console-forum.net/tema/131029-fw-pro-dvd-rw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voska10 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 vzdycky jsem pouzival EMTEC a nikdy zadnej problem a tedka jsem koupil poprve Verbatimky pac zrovna jiny nemeli a z 10 sly 3 do koše..nevim jestli je to mechanikou nebo zrovna vadnym balenim, kazdopadne radsi zustanu u svych levnych EMTECŮ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 ja vypaluju na VERBATIM na ntb a nikdy zadnej problem,vypalil jsem uz 30 DVD a vsechny v pohode jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Jak jsem psal, vypálil jsem cca 20 her na dvd z Tesca cca 70,-/5ks a všechny jednou v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Pokud by nekdo chtel nabizim k prodeji 25verbatim DL DVD + ;) PM ME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.