Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 vs. XBOX360 - Řešení!!!


wlkoso

Recommended Posts

Xbox nebo PS3? To je jedna z nejvíce omýlaných otázek v konzolovém světě. Většina lidí naprosto bezdůvodně protěžuje tu svoji konzoli a tu druhou hanobí.

Ano. Našel jsem řešení tohodle dlouhodobého dilema. Pokud jste celí žhaví zjistit kterou že konzoli je lepší si koupit, ať hned skočí na konec...ti ostatní ať čtou postupně dále.

Dlouhá verze: Mám 2,5 roku starý počítač na kterém mi již už skoro nefungovali ty nejnovější hry (teda rozjel jsem je, ale kdo by to hrál), tak jsem rozhodl pro koupi konzole. Začal jsem tedy hledat odpověď na otázku PS3 vs xbox360... Po zhruba 2 týdnech jsem se rozhodl si koupit PS3 a to jenom kvůli tomu že jsem již majitel PS1 - jo, haha, já vím strašně blbej důvod, ale ani jedna z konzolí nebyla vyloženě lepší než druhá, každá měla svoje klady i zápory (jsou popsány podrobně v jíných topicích, takže to dál rozebírat nebudu). Denně jsem ji leštil, měsíčně kupoval jednu hru - nejlépe použitou, jsou levnější ale stejně funkční. Čas ubíhal, a já leštil (konzoli) a nakupoval. Jednoho dne přemýšlím, kterou hru z mých 23-ti her si zahraju a pak mě to napadlo! Polovinu jich prodám! Ale ne ledajakou polovinu, ale tu polovinu, která má svou verzi i na xbox a za získané peníze si xbox koupím a prodané hry stáhnu. Perfektní fůze.

Verze pro ty, kteří nevydrželi: Kupte si PS3, pravidelně kupujte hry, pařte, pařte, pařte a jednoho dne většinu her prodejte, kupte si xbox a prodané hry si stáhněte.

Klady a zápory tohoto řešení

+ máte na PS3 zadarmo online hraní, dema,... prostě to, co je na xbox live, za které se platí

+ nemusíte kupovat "drahé" hry na PS3, když se dají stáhnout na xbox

+ Zahrajete si opravdu všechny hry - i kdyby vyšla jen na jednu konzoli

+ Nemusíte kupovat blue-ray přehrávač, popř. další BR mechaniku k xboxu (pokud bude/je)

- pokud nemáte větší množství peněz, tak vám může trvat déle, než se vám tento ďábelský plán podaří uskutečnit

- opravdu katastrofický zámotek kabelů u vaší televize

- pro to, aby jste to mohli udělat, musíte mít PC a internet - ale vzhledem k tomu, že tohle čtete, tak jej nejspíš máte...

Takže... očekávám od vás další klady a zápory a zdravou kritiku. Hurá do toho!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu