Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Sing je rozhodně hodně těžkej. Na úroveň "Normal" sem musel tu a tam nějakou lokaci třeba 20x načítat, ale nakonec sem to dohrál :)

A co se týká MP, tak je to o zvyku. Ze začátku se mi taky zdálo že je snad každej nesmrtelnej - zabil sem soupeře tak jednou na 10 svých smrtí. Ale když se člověk trochu rozehraje a najde svůj styl, tak je to mnohem lepší. Teď už se peru o vyšší příčky v tabulce a občas i vyhraju nějaký to kolo (s trochou štěstí) :)

Je třeba se naučit kde najdete po mapách zbraně, používat Jet Pack (a další tyhle ty věci - nevím teď jak se tomu říká) a nebát se jít "tvrdě" do soupeře.

Taky sem Halo dřív nějak neobjevil, ale teď sem z něj nadšenej - je to skutečná královna online stříleček na xbox.

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Sing je rozhodně hodně těžkej. Na úroveň "Normal" sem musel tu a tam nějakou lokaci třeba 20x načítat, ale nakonec sem to dohrál :)

A co se týká MP, tak je to o zvyku. Ze začátku se mi taky zdálo že je snad každej nesmrtelnej - zabil sem soupeře tak jednou na 10 svých smrtí. Ale když se člověk trochu rozehraje a najde svůj styl, tak je to mnohem lepší. Teď už se peru o vyšší příčky v tabulce a občas i vyhraju nějaký to kolo (s trochou štěstí) :)

Je třeba se naučit kde najdete po mapách zbraně, používat Jet Pack (a další tyhle ty věci - nevím teď jak se tomu říká) a nebát se jít "tvrdě" do soupeře.

Taky sem Halo dřív nějak neobjevil, ale teď sem z něj nadšenej - je to skutečná královna online stříleček na xbox.

Singl me na normal moc tezky neprijde, skoro premyslim o vyssi obtiznosti jen ten multak mi porad nejde. Je to holt vyrazne neco jinyho nez vsechny moderni fps typu MW a BBC.... Jen me prekvapuje, jak dobrej jsem byl b Halo 3 :) Jinak zatim toho multaku moc nahrano nemam tak do dvou hodin, ale urctie je to navykove az beda :)

Odesláno

SP me taky bavil, ale proti MP je to pro me jen prijemne zpestreni. Kadopadne pri hrani na normal maji enemici slabsi stit a strileji nepresne s malou kadenci.. mozna proto Vam hraci v MP prijdou silnejsi. Jinak multiplayer je pomerne tezky, ale vsechno je to jen o skillu a znalostech hry. Hrajte ho 2 mesice a bude to hned o necem jinem :) Je potreba naucit se zachazet se zbranema, granatama, armor abilitama pripadne vozitkama. Zbrane jsou pomerne vybalancovane a kazda ma sve +/-, jen je potreba zazit si, pro ktere pripady je ktera zbran vyhodnejsi. Jak pise Barrack, dulezite je urcite znat, kde najit jakou zbran a vubec poznat mapy a tak. Ja hraju prevazne kooperacni mody a tam je take hodne dulezite teamove taktizovat. Za lamu uz bych se uplne neoznacil - pri stretu 1 on 1 obvykle zabiju spis ja, ale taky se kolikrat dostanu do hry s hracema vysokych ranku, kteri spolu treba jeste komunikuji pres mike a to dostavam tezkou skolu. Prave do takove faze bych se chtel dostat.. najit spoluhrace s kterymi bych se sehral a promenit pobihani po mape a hledani nepratel na tymove taktizovani kdy bychom obsadili a zakepili takticke misto, chystali lecky a pripadne kooperacne dobyvali zakempene misto souperem. Jedno je jiste, ze me Halo reach jen tak nepusti :) ...oproti jinym FPS strileckam se mi na Halo libi, vsechny ty situace, ktere sa daji zazit diky vsem tem armor abilitam, vozitkum, odlisnym zbranim, melee uderum pazbou a assasinacim, kradezim vozitek, granatum a vubec kvuli fyzice a designu..

Odesláno

Singlac je samozrejme jen spicka ledovce, ale paradni. Je to uplne jine nez vsechny "moderni" fps. Neni to jak MW2 ci BBC2 kde trikrat strelite do nepritele a je na zemi. Tahle hra je mnohem vic komplexnejsi a mozna proto i "slozitejsi" a trva dele se v ni "prosadit". Jinak nevite zda jde nejak zmenit defaultni nastaveni zbrane nebo to urcuje server? Ja mam totiz skoro vzdy battle rifle a ne ze by my vzdy vyhovoval...

Odesláno

Defaultni zbrane jsou v matchmakingu urceny typem hry, co se hraje. Napr. v beznem slayeru se zacina s assault rifle + pistolka nehlede na vybrane "povolani". V elite slayeru jsou pro "povolani" s ruznyma armor abilitama ruzne sestavy zbrani. A treba v Invasion jsou defaultni sestavy zbrani take zavisle na "povolani" a navic se nabidka povolani v prubehu hry meni (podle splnenych objective).

Sam si muzes defautni zbrane menit akorat pro lokalni hru.

btw nasel video team slayeru s jednim z nejlepsi hracu Halo - Hysteria, tak to sem pro zajimavost dam. Celkem mu to jde :)

Odesláno
[;997848']Prave a hlavne pak uz je to takove stresove hrani - musis vyhrat nebo nebude na rohliky :]]

Ja radsi zustanu u toho sveho hrani pro zabavu.

Vyhovala by kombinace hrani pro zabavu za prachy :)

No dneska jsem Halo Reach koupil a nainstaloval a musím říct že i když jsem teprve na začátku singlu tak to vypadá fakt dobře' date=' tím nemyslím jen vizuálně ale hlavně se to dobře hraje. Jo a po zhlédnutí tady těch westovejch videí musím konstatovat že mám co zlepšovat:D[/quote']

No vizualne urcite moc ne, ale hraje se to paradne.

• 2 weeks later...
Odesláno
Diky, uz jsem to zjistil, je to Bungie pro, musis zaplatit za moznost vyrendrovat to video v koumpu a to mi za to nestoji :)

Kazdopadne nechapu, jak to funguje ze se "ukladaj" uplne vsechny zaznamy her, musi to byt ohromny mnozstvi dat. A to me dostali i statistiky na bungie.com, kde se dokonce muzete podivat na kazduo mapu a kde presne jste killovali :)

Odesláno
Kazdopadne nechapu, jak to funguje ze se "ukladaj" uplne vsechny zaznamy her, musi to byt ohromny mnozstvi dat. A to me dostali i statistiky na bungie.com, kde se dokonce muzete podivat na kazduo mapu a kde presne jste killovali :)

Záleží na na těch lidech hlavně, jak kvalitně uměj své řemeslo, a bungie jsou v tomto směru opravdu mistři v oboru. Hru s velým H dělají právě i takovéhle zdánlivě mále věci. Bungie na hrad, protože s Halo udělali... nechť si každý doplní sám, já tam mám "nejlepší xbox hru, kvůli které se ta konzole kupuje"

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu