Fenix1468622475 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 vím že tady bylo téma s nějakejma přaškama na podporu učení ale nenalezl sem ho a mě od zejtra do 14.1 zkouškový a ja potřebuju něco aby mě to lezlo alespon trochu do hlavy a je se víc soustředil na učení ... máte nějaké tipy , a nebo vlastní zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 uc se mezi 4-6 hodinou odpoledne davej si 5minutove prestavky po pul hodine mej otevrene okno kvuli proudeni kysliku dej si trochu cokolady tohle nam rikala nase ucitelka, pry to pomaha kdyz se ucila na zkousky na vesce nemam to vyzkousene, ale pry je nejdulezitejsi ta 4-6 hodina, v tu chvili nejvic pracuje mozek nebo si dej brcko a THC ti nedovoli se soustredit na neco jineho nez je uceni, bude to dele trvat , ale mohlo by to fungovat (kamos to takhle delava , obcas, prej se toho nejvic nauci, ale nesmis bejt jak delo, jen trosku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 mam ten dojem ze by mel pomoct kokain, ale nemam to vyskouseny takze ti nereknu jestli to fakt funguje :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 do toho nejdu , chci něco legální a ne aby se ze mě stal feták :):roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 http://www.zdravi-medicina-vitaminy.cz/mozek-pamet-33 :) tady si zkus něco vybrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 http://www.zdravi-medicina-vitaminy.cz/mozek-pamet-33 :) tady si zkus něco vybrat ;) A máš něco vyzkoušeného , potřebuju něco co opravdu funguje a ne něco za co bych vyplaznul 1500 a pak by mě to byl na p... :) jinak díky za tip na stránku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 spolužak bere to DMAE, a říká, že to funguje :) takže to asi taky časem pořídim... tak měsíc před maturou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Silná káva / Semtex ... učit se mezi 7-10 večer Taky mi všichni vykládali prostě učit se odpoledne mezi 4-6,7 hodinou ale to je doba kdy jsem nejvíc rozptýlený, relaxuju a nic jiného mě nezajímá. Až večer, kdy už není nic na práci a ven mě naši nepustí tak se jdu učit. Mezi tou 9-10 jsem do toho nejvíc obutý pak ale většinou 10:30 energie klesá a oči se zavírají. :D EDIT: Jo a doporučuju se nutně před učením uvolnit a provětrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Nevim jak je to možný ale stačí bejt zamilovanej :love: :D odzkoušeno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 No co se týče energie aby si vydržel tak je toho spousty, proti únavě a stačí se stavit aj v lékárně a je to bez předpisu si myslím... No a jinak těžko říct jestli se dá něčím podpořit vnímání a učení ale asi jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jasne, byla na to i reklama. vyzkousej neco, co pomaha prokrvovat mozek zajdi do lekarny a vysyp to tam:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 zkus Q10 nebo Guaranu (v lékárně toho maj kupy) ale i tak ti to přidá jen pár hodin, pak už zbejvá studená sprcha hlavně to chce dostatek tekutin (aspoň 3 litry) a dělat pauzy na jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 vím že tady bylo téma s nějakejma přaškama na podporu učení ale nenalezl sem ho a mě od zejtra do 14.1 zkouškový a ja potřebuju něco aby mě to lezlo alespon trochu do hlavy a je se víc soustředil na učení ... máte nějaké tipy , a nebo vlastní zkušenosti V tomhle bych ti mohl trochu poradit. Takže ty prášky bych ti doporučoval užívat krátkodobě nikoliv dlouhodobě. Používal jsem tyto na posílení mysli Lecitin v kapslích (caps) Od firmy Vitalmax.cz je to internetový obchod s doplňky stravy užívej jej podle návodu na etiketě mám dojem, že je seženeš i v lékarně, ale nejsem si jistý jestli na předpis zkus ten internetový obchod ten je jistější.. A hlavně se nesmíš cítit v žádném případě unavený doporučuji dlouhý spánek min. 8 hodin čím více je to lepší. Pak se učit min. 2 hodiny mušeš i více s určitými přestávkami max. 10 až 15 minut. Jinak na energii je tu zase toto: -Speed8 skleněné ampule pro řidiče kamiónů tohle doslova shock pro váš mozek. Použil jsem to den před maturitními zkouškami a byl jsem doslova probuzený vůbec žádné známky únavy naprostá pohoda a soustředění byli na místě seženeš je na čerpacích stanich tzv. benzínové pumpě. -A ještě cucavé bombóny energit Brain stimulator s hroznovým cukrem také by měli být dostupné v lékarně nebo v maloobchodech. A nebo práškový hroznový cukr rospustit jej s nějakým žusem také je dostupný v každé lékarně ve formě prášku vypadá jako moučkový cukr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Spíš bych řekl, že je lepší nebrat nějaké prášky nebo buhvi co, zbytečně si sereš organismus svinstvem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 já beru memoplus a je to výborný ... obsahuje kofein vitáminy lecithin a výživu pro mozkový buňky čím víc ruznejch budeš kombinovat tim líp .... mám odzkoušeno beru od začátku tohohle školního roku a nic mě není s tim jídlem to je pravda jakmile nemáš plnej žaludek tak ti to moc myslet nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Vemsi nějaké pití např. vodu nebo šťávu ,od všeho se odprosti a soustřeď se na to co čteš a čti a čti a čti..... To pití ,aby si neměl žízeň po několika hodinách.. 8) Snad ti to vyjde:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Nevim jak je to možný ale stačí bejt zamilovanej :love: :D odzkoušeno :D me to nefunguje :/ ja se naopak potom nedokazu soustredit na uceni ^_^ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Hektolitry Redbullu a myslet na to, co se chceš dozvědět (nečíst informace, co nepotřebuješ). Já se dokážu naučit 4 A4 stránky autorů s dílama za 2,5h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=69718&highlight=drogy tak sem to téma konečně našel jinak díky každemu za babské rady ale i za zkušenostmy s podpůrnými latkami ... a co stěhlech zkoušel někdo něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Ještě je tu jedna možnost.Kup si v lékárně snad tablety z Jinanu dvojlaločného - Ginko biloba. To už snad pomůže.Budeš klidný a soustředěný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Ještě jsem viděl na alza.cz takovou věcičku, jmenuje se psychowalkman má ti to pouštět do hlavy nějaké pazvuky které ti uvolní nervy, stres a zlepšuje učení. Nevím co je na tom pravdy, stojí to 2-3k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.