Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Windows 7 jaky?

Kapr

Recommended Posts

Samozrejme ma Win 7 vetsi naroky.. Vzdyt je to o nejakych 8 let novejsi system!

Asi takhle - na rok a mene stary PC doporucuji sedmicky a na dva roky a starsi doporucuji jeste XPcka.. Samozrejme je to subjektivni dle HW, ale zatim mi to tak vetsinou vyslo - ze na rok a mene starem PC bezely sedmicky MINIMALNE stejne dobre, jako XPcka (soude dle rychlosti a sviznosti) a na dva roky a starsich PC bylo znat, ze ty sedmy potrebuji vykon a tak byly proste pomalejsi, nez XPcka..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozrejme ma Win 7 vetsi naroky.. Vzdyt je to o nejakych 8 let novejsi system!

Asi takhle - na rok a mene stary PC doporucuji sedmicky a na dva roky a starsi doporucuji jeste XPcka.. Samozrejme je to subjektivni dle HW, ale zatim mi to tak vetsinou vyslo - ze na rok a mene starem PC bezely sedmicky MINIMALNE stejne dobre, jako XPcka (soude dle rychlosti a sviznosti) a na dva roky a starsich PC bylo znat, ze ty sedmy potrebuji vykon a tak byly proste pomalejsi, nez XPcka..

jo takze kdyz mam ja teda Athlon 5000+ 2.60Ghz->na 2.0Ghz 4GB RAM DDR2 a HD4650 tak mam radsi zustat u XP?

Odkaz ke komentáři

To si tam muzes hodit sedmy :)

Jarda: to je imho uz konfigurace na hrane.. A taky jde o to cemu kdo rika svizne :)

moment to sem nepochopil proc davat na novejsi 7 kdys xp mi vyhovuje a bude rychlejší?

mam : Intel Core 2 Quad Q9000 s frekvencí 2 GHz

RAM 4 (2+2) GB DDR2 1066 MHz

Pevný disk: 500 GB

NVIDIA GeForce GT240M s 1024 MB

(j eto notebook)

Odkaz ke komentáři

moment to sem nepochopil proc davat na novejsi 7 kdys xp mi vyhovuje a bude rychlejší?

mam : Intel Core 2 Quad Q9000 s frekvencí 2 GHz

RAM 4 (2+2) GB DDR2 1066 MHz

Pevný disk: 500 GB

NVIDIA GeForce GT240M s 1024 MB

(j eto notebook)

Ja jsem nekde rikal, ze si sedmy musis hodit? Ja jsem ti to doporucoval?

Pokud vim, tak jsem pouze odpovedel Kaprovi (ktery se tu ptal, zda si je hodit muze), ze si je hodit muze (tzn. pokud chce), protoze ma solidni HW.

O tobe jsem vubec nemluvil a ty si nech co chces :D

...

Na tve sestave to pojede imho zhruba stejne rychle. Pokud jsi spokojeny, tak zustan na XP, nikdo Te na zadny prechod nenuti :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu