Anonymous_ Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 můžeš poradit jak na to? http://console-forum.net/showthread.php?t=58322 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 ehm chci se zeptat ejstli je W7 lepsi nez Windows xp profesional dik za odpoved ( nekde sem slysel ze W7 ma vetsi naroky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Samozrejme ma Win 7 vetsi naroky.. Vzdyt je to o nejakych 8 let novejsi system! Asi takhle - na rok a mene stary PC doporucuji sedmicky a na dva roky a starsi doporucuji jeste XPcka.. Samozrejme je to subjektivni dle HW, ale zatim mi to tak vetsinou vyslo - ze na rok a mene starem PC bezely sedmicky MINIMALNE stejne dobre, jako XPcka (soude dle rychlosti a sviznosti) a na dva roky a starsich PC bylo znat, ze ty sedmy potrebuji vykon a tak byly proste pomalejsi, nez XPcka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Samozrejme ma Win 7 vetsi naroky.. Vzdyt je to o nejakych 8 let novejsi system!Asi takhle - na rok a mene stary PC doporucuji sedmicky a na dva roky a starsi doporucuji jeste XPcka.. Samozrejme je to subjektivni dle HW, ale zatim mi to tak vetsinou vyslo - ze na rok a mene starem PC bezely sedmicky MINIMALNE stejne dobre, jako XPcka (soude dle rychlosti a sviznosti) a na dva roky a starsich PC bylo znat, ze ty sedmy potrebuji vykon a tak byly proste pomalejsi, nez XPcka.. jo takze kdyz mam ja teda Athlon 5000+ 2.60Ghz->na 2.0Ghz 4GB RAM DDR2 a HD4650 tak mam radsi zustat u XP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Ne dej si tam W7 ;) Já mám Intel Pentium Dual-Core 2,00GHz, 2 GB RAM a grafika integrovana a W7 mi jedou rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 jo takze kdyz mam ja teda Athlon 5000+ 2.60Ghz->na 2.0Ghz 4GB RAM DDR2 a HD4650 tak mam radsi zustat u XP? To si tam muzes hodit sedmy :) Jarda: to je imho uz konfigurace na hrane.. A taky jde o to cemu kdo rika svizne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 To si tam muzes hodit sedmy :) Jarda: to je imho uz konfigurace na hrane.. A taky jde o to cemu kdo rika svizne :) moment to sem nepochopil proc davat na novejsi 7 kdys xp mi vyhovuje a bude rychlejší? mam : Intel Core 2 Quad Q9000 s frekvencí 2 GHz RAM 4 (2+2) GB DDR2 1066 MHz Pevný disk: 500 GB NVIDIA GeForce GT240M s 1024 MB (j eto notebook) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Větší podpora HW? Nejnovější ovladače? Aktualizace? Nejnovější Direct? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 moment to sem nepochopil proc davat na novejsi 7 kdys xp mi vyhovuje a bude rychlejší?mam : Intel Core 2 Quad Q9000 s frekvencí 2 GHz RAM 4 (2+2) GB DDR2 1066 MHz Pevný disk: 500 GB NVIDIA GeForce GT240M s 1024 MB (j eto notebook) Ja jsem nekde rikal, ze si sedmy musis hodit? Ja jsem ti to doporucoval? Pokud vim, tak jsem pouze odpovedel Kaprovi (ktery se tu ptal, zda si je hodit muze), ze si je hodit muze (tzn. pokud chce), protoze ma solidni HW. O tobe jsem vubec nemluvil a ty si nech co chces :D ... Na tve sestave to pojede imho zhruba stejne rychle. Pokud jsi spokojeny, tak zustan na XP, nikdo Te na zadny prechod nenuti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 jasně že pokud máš výkonné pc, tak na něm budou Win7 rychlejší a hlavně STABILNĚJŠÍ operační systém, než jsou Win XP... Anonymous ti to na té druhé straně napsal dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.