Rychlahuba Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Lidi pls kdyz budu menit system z XP na win 7 mam formatovat HDD?)popripade jak) a jesli nejde neak predelat jen system a HDD by se nesmazal?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Win XP by měly jít updatovat na Win 7, ale mě osobně se to nepovedlo. Nejlepší je samozřejmě HDD naformátovat (možnost v instalaci) a až potom nainstalovat nový OS. Data z HDD si můžeš zálohovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Win XP by měly jít updatovat na Win 7, ale mě osobně se to nepovedlo. Nejlepší je samozřejmě HDD naformátovat (možnost v instalaci) a až potom nainstalovat nový OS. Data z HDD si můžeš zálohovat... OK dik a prosim muzu to instalovat s flasky?A dalsi dotaz jak to pls zalohuju?To je to kdyz kliknu pravym na disk a dam nastroje a zalohovat?a pak to mam vypalit nebo dat na flasku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Rozdel hdd, to dulezite si dej na volnej partition a na ten zbyvajici (ten kde mas xp) nainstaluj sedmicky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 OK dik a prosim muzu to instalovat s flasky?A dalsi dotaz jak to pls zalohuju?To je to kdyz kliknu pravym na disk a dam nastroje a zalohovat?a pak to mam vypalit nebo dat na flasku? Prostě svoje data (filmy, hry, obrázky ...) nakopíruješ na nějaký jiný pamětový medium (Externí HDD, DVD ...) K tý instalaci, stáhni si ISO a pak použij tohle ;) http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/zalohovani/windows-7-usbdvd-download-tool/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Ok dik zkusim to pak dam vedet jak jsem to podelal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Win XP by měly jít updatovat na Win 7, ale mě osobně se to nepovedlo. Nejlepší je samozřejmě HDD naformátovat (možnost v instalaci) a až potom nainstalovat nový OS. Data z HDD si můžeš zálohovat... myslím,že ne update jde jen z vist, a to jen po určitém datu prodeji, samo že jde instalovat bez formátu hdd, ale doporučuji formát hdd, a nebo jak bylo psáno rozdělit hdd( pokud není) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 myslím,že ne update jde jen z vist, a to jen po určitém datu prodeji, samo že jde instalovat bez formátu hdd, ale doporučuji formát hdd, a nebo jak bylo psáno rozdělit hdd( pokud není) A kdyz rozdelim ten HDD tak nebude to delat neplechu?neak pak soubory a tak....asi je lepsi uplnej format co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Určitě když takhle přecházíš na novější systém tak je lepší udělat formát a dát to všechno na čistej HDD, ale teoreticky to neplechu dělat nebude pokud si tam dáš jenom data (hudba, filmy, obrázky...) a ne žádný systémový soubory i když ani to by vadit nemělo když je to úplně na jiným oddílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 A kdyz rozdelim ten HDD tak nebude to delat neplechu?neak pak soubory a tak....asi je lepsi uplnej format co? jak psal freeman určitě je lepší čistý instal, ale můžu podle mojích skušeností říct, že to nevadí, mám hdd rozdělěn na tři části systém na c, zbytek na d, e se mi vytvořilo po instalaci linuxu, a vše je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Ok instaluju ale jen dotaz ma v sobe Win 7 DX 10? a jak to pak nastavim treba ve hre kdyz tam neni na vyber directx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Ok instaluju ale jen dotaz ma v sobe Win 7 DX 10? a jak to pak nastavim treba ve hre kdyz tam neni na vyber directx? ano má, jinak si winy při instalu vše stáhnou samy, jo dx 10 záléží taky na gerafě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 ano má, jinak si winy při instalu vše stáhnou samy, jo dx 10 záléží taky na gerafě prave ze nemam PC na netu (novej)mam jen starej tak nevim co mam dostahovat... a grafika podporuje dx 10.1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Pokud budeš instalovat nějakou hru která má podporu pro DX 10, tak by se měl nainstalovat sám společně se hrou nebo by u ní měl být přiložen instalátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Je nejlepší zformátovat HDD před instalací jiného OS.Píšu z vlastní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 prave ze nemam PC na netu (novej)mam jen starej tak nevim co mam dostahovat... a grafika podporuje dx 10.1... tak stáhni ovladače http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Ahoj,abych nemusel zakladat zbytecne nove tema tak to pisu sem.Jaky program mam pouzivat na rozdeleni disku(potom aby to umelo i udelat 1 a tak...) potrebuju neco na W7 64bit.Hledal jsem toho hodne ale nic mi neslo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Paragon Partition Manager... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Ahoj,abych nemusel zakladat zbytecne nove tema tak to pisu sem.Jaky program mam pouzivat na rozdeleni disku(potom aby to umelo i udelat 1 a tak...) potrebuju neco na W7 64bit.Hledal jsem toho hodne ale nic mi neslo :( Norton PartitionMagic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Jeste jsem zapomel rict ze potrebuju neco FREE:(Ale vyzkousim to jestli to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rychlahuba
Lidi pls kdyz budu menit system z XP na win 7 mam formatovat HDD?)popripade jak) a jesli nejde neak predelat jen system a HDD by se nesmazal?diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.