Jump to content
  • 0

OS

Rychlahuba
 Share

Question

19 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Win XP by měly jít updatovat na Win 7, ale mě osobně se to nepovedlo. Nejlepší je samozřejmě HDD naformátovat (možnost v instalaci) a až potom nainstalovat nový OS. Data z HDD si můžeš zálohovat...

OK dik a prosim muzu to instalovat s flasky?A dalsi dotaz jak to pls zalohuju?To je to kdyz kliknu pravym na disk a dam nastroje a zalohovat?a pak to mam vypalit nebo dat na flasku?

• 0
OK dik a prosim muzu to instalovat s flasky?A dalsi dotaz jak to pls zalohuju?To je to kdyz kliknu pravym na disk a dam nastroje a zalohovat?a pak to mam vypalit nebo dat na flasku?

Prostě svoje data (filmy, hry, obrázky ...) nakopíruješ na nějaký jiný pamětový medium (Externí HDD, DVD ...)

K tý instalaci, stáhni si ISO a pak použij tohle ;) http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/zalohovani/windows-7-usbdvd-download-tool/

• 0
Win XP by měly jít updatovat na Win 7, ale mě osobně se to nepovedlo. Nejlepší je samozřejmě HDD naformátovat (možnost v instalaci) a až potom nainstalovat nový OS. Data z HDD si můžeš zálohovat...

myslím,že ne update jde jen z vist, a to jen po určitém datu prodeji, samo že jde instalovat bez formátu hdd, ale doporučuji formát hdd, a nebo jak bylo psáno rozdělit hdd( pokud není)

• 0
myslím,že ne update jde jen z vist, a to jen po určitém datu prodeji, samo že jde instalovat bez formátu hdd, ale doporučuji formát hdd, a nebo jak bylo psáno rozdělit hdd( pokud není)

A kdyz rozdelim ten HDD tak nebude to delat neplechu?neak pak soubory a tak....asi je lepsi uplnej format co?

• 0

Určitě když takhle přecházíš na novější systém tak je lepší udělat formát a dát to všechno na čistej HDD, ale teoreticky to neplechu dělat nebude pokud si tam dáš jenom data (hudba, filmy, obrázky...) a ne žádný systémový soubory i když ani to by vadit nemělo když je to úplně na jiným oddílu.

• 0
A kdyz rozdelim ten HDD tak nebude to delat neplechu?neak pak soubory a tak....asi je lepsi uplnej format co?

jak psal freeman určitě je lepší čistý instal, ale můžu podle mojích skušeností říct, že to nevadí, mám hdd rozdělěn na tři části systém na c, zbytek na d, e se mi vytvořilo po instalaci linuxu, a vše je ok